Χορηγός σε αγγλικό αθλητικό κανάλι ο Mr. Green

Ο Mr. Green συνεχίζει να επεκτείνει το πρόγραμμα χορηγιών του στον αθλητισμό, ακολουθώντας αυτή τη φορά μια διαφορετική οδό. Η εταιρεία που πλέον διατηρεί και ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα της χορηγία προς το αγγλικό αθλητικό κανάλι Front Runner.

 

Το Front Runner είναι ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο είναι διαθέσιμο χωρίς συνδρομή και καλύπτει μια ευρεία γκάμα αθλημάτων, όπως το motocross, το skateboard και το snowboard. Εκτός από αθλητικές μεταδόσεις, το πρόγραμμά του περιέχει και πολλά αθλητικά ντοκιμαντέρ, αλλά και reality shows ίδιας θεματολογίας.

 

Ο Mr. Green, λοιπόν, αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό του Front Runner και θα έχει περίοπτη θέση στο διαφημιστικό πρόγραμμα του σταθμού – μετά τις 9 το βράδυ, σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ήδη, οι πρώτες παρουσιάσεις του Mr. Green έχουν ξεκινήσει, με τη μεγαλύτερη προβολή να δίνεται στις υπηρεσίες που προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία μέσω κινητού.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.