Νέα επικεντρωμένη καμπάνια της εταιρίας στοιχημάτων Ladbrokes

Τον τελευταίο καιρό, η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes λανσάρει συγκεκριμένες καμπάνιες, που επικεντρώνονται σε επιλεγμένα αθλήματα, όπως τα βελάκια και η πυγμαχία. Η τελευταία πρωταγωνιστεί στην πιο πρόσφατη καμπάνια της Ladbrokes, με τίτλο “We Glove It!”, μαζί με τον θρύλο του αθλήματος, Frank Bruno.

H Ladbrokes, άλλωστε, έχει αποφασίσει να λανσάρει επικεντρωμένες καμπάνιες για τα σημαντικά στοιχηματικά γεγονότα που καλύπτει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και με αυτόν τον τρόπο να συσπειρώνει τα μέλη της που προτιμούν και κάποια λιγότερο συνηθισμένα αθλήματα.

 

“We Glove It!”: Η νέα καμπάνια της Ladbrokes

Η νέα καμπάνια λανσαρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ εμφανίζεται παράλληλα σε όλον τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου, με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Deontay Wilder και τον Tyson Fury. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο Cravens Newcastle και σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Frank Bruno, ένας από τους ζωντανούς θρύλους της πυγμαχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, αποτελεί κομμάτι της συνολικής καμπάνιας “Bettors of Britain”, η οποία απευθύνεται μεν σε όλους τους παίχτες στοιχήματος, αλλά επικεντρώνει κάθε φορά σε διαφορετικό άθλημα. Η νέα καμπάνια, τέλος, εμφανίζεται σε κάθε μέσο, από την τηλεόραση και τον Τύπο έως το διαδίκτυο, στα επίσημα κανάλια της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes.

 

Ο νέος διαφημιστικός δρόμος της Ladbrokes

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος αποφάσισαν να επικεντρωθούν σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όσον αφορά στις διαφημιστικές τους καμπάνιες, μετά την εξαγορά από την GVC Holdings, το προηγούμενο καλοκαίρι. Η Ladbrokes απηύθυνε έκκληση σε ενδιαφερόμενες διαφημιστικές εταιρίες και τελικά αποφάσισε να συνεργαστεί με την Cravens Newcastle και να ξεκινήσει την καμπάνια “Bettors of Britain”, η οποία επικεντρώνεται κάθε φορά σε ένα διαφορετικό άθλημα και έχει σκοπό να καλύψει όλες τις στοιχηματικές προτιμήσεις των Άγγλων παιχτών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.