Νέα συνεργασία στον τομέα της διαφήμισης για την ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της στον τομέα της διαφήμισης και η επικοινωνιακή στρατηγική της θα περάσει στα χέρια της Soho Square Athens. Η διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε την επικοινωνία της Betshop ανέλαβε τις νέες υποχρεώσεις της μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας spec και οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί στον τομέα της διαφημιστικής προβολής.

Η Betshop αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια από τις πλέον δραστήριες ιστοσελίδες στοιχήματος της ελληνικής αγοράς στον τομέα της διαφήμισης και το έργο που ανέλαβε η Soho Square Athens αναμένεται να είναι γεμάτο προκλήσεις, αλλά και αξιομνημόνευτα αποτελέσματα.

 

Η νέα συνεργασία της Betshop στον τομέα της διαφήμισης

Η Soho Square Athens ανέλαβε, μετά την ολοκλήρωση του spec, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός 360 επικοινωνιακού πλάνου, το οποίο θα αφορά σε εταιρικό και σε προϊοντικό επίπεδο. Η διαφημιστική εταιρεία θα κληθεί να συνεχίσει τις επιτυχημένες καμπάνιες της Betshop στα ίδια μέσα που προβάλλονται και σήμερα: τηλεόραση, διαδίκτυο κτλ..

Τη νέα συνεργασία σχολίασε ο επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της Betshop, Γιώργος Δημητρίου: “H στοιχηματική αγορά και ο αθλητισμός αλλάζουν άρδην στη μετά Covid-19 πραγματικότητα και καλούμαστε να προσδιορίσουμε εκ νέου το iGaming, αν όχι να εφεύρουμε νέους τρόπους επαφής και επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Ως ένα brand σε ραγδαία ανάπτυξη, στην ομάδα της Soho αναγνωρίσαμε τον έμπιστο συνεργάτη που αφουγκράζεται τα ‘θέλω μας’, με την εμπειρία και τη γνώση που θα μας επιτρέψουν να οδηγήσουμε από κοινού το brand στη νέα εποχή. Είναι χαρά μας που οι δρόμοι μας συναντιόνται και ανυπομονούμε για όσα μας επιφυλάσσει η διαδρομή”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Soho Square Athens, Γιώργος Διαμαντόπουλος, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επικείμενη συνεργασία μας με τη Betshop. Και, για τον συγκεκριμένο πελάτη, δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα άλλο, πέρα από το ‘κερδίσαμε ένα μεγάλο στοίχημα’”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.