Δωρεαν Στοιχηματα Προσφορεσ Καζινο Προσφορεσ Ποκερ Προσφορεσ GamesΣτοιχημα

Live
Στοιχημα


Βοηθεια Για
Το Στοιχημα


Νομιμες Εταιριες Στοιχηματος


Χρησιμεσ
Ιστοσελιδεσ


Νέες
Προσφορές
NewsLetter
Στοίχημα με Paysafecard (πέι σέιφ καρντ)

στοιχημα με PaySafeCard Για να μπορέσετε να παίξετε στοίχημα, καζίνο και πόκερ στο ιντερνετ θα χρειαστείτε ένα τρόπο για να βάλετε λεφτά στο λογαριασμό σας και να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε paysafecard.

Τι είναι η paysafecard;

Ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους κατάθεσης χρημάτων σε στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ είναι η Paysafe Card (πέι σέιφ κάρντ). Η paysafe είναι ένα προπληρωμένο μέσο πληρωμής για υπηρεσίες του διαδικτύου, όπως το online στοιχημα, γρήγορα, εύκολα και προπαντός με ασφάλεια, χωρίς να καταχωρήσεις την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα ή τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού στο διαδίκτυο.

Για να κάνεις κατάθεση και να παίξεις στοίχημα στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας paysafecard πρέπει πρώτα να αγοράσεις μια paysafecard της αξίας που επιθυμείς από ένα αναγνωρισμένο σημείο πώλησής της σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η paysafecard ουσιαστικά είναι ένας 16ψήφιος κωδικός PIN αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 ευρώ. Εσύ απλά δίνεις το ποσό που θέλεις και το περίπτερο ή μαγαζί που πουλάει paysafecard εκτυπώνει ένα κουπόνι με ένα 16ψήφιο κωδικό ανάλογης αξίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η paysafecard δεν έχει κάποια ημερομηνία λήξης, δηλαδή το πιστωτικό υπόλοιπο του αγοραστή δε χάνεται αν παρέλθει κάποιο διάστημα. Εάν όμως 12 μήνες μετά την αγορά της paysafecard το ποσό που έχει «αγοραστεί» δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η paysafecard επιβαρύνει τον αγοραστή με έξοδα διαχείρισης αξίας 2 ευρώ το μήνα. Η πέι σέιφ δεν επιβαρύνει τον αγοραστή με άλλα έξοδα ή χρεώσεις.

Το πιστωτικό υπόλοιπο όλων των paysafecard μπορεί να ελεγχθεί στο ίντερνετ, εισάγοντας το 16 κωδικό σε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.paysafecard.com/gr/view-credit/.

Πώς μπορώ να κάνω κατάθεση με paysafecard για στοίχημα στο ίντερνετ;

Για να κάνεις κατάθεση με paysafecard για στοίχημα, καζινο ή ποκερ στο ίντερνετ, αφού κάνεις login στο λογαριασμό σου, πρέπει να επιλέξεις «Κατάθεση» και μετά την επιλογή paysafecard. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν 4 πεδία όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το 16ψήφιο PIN ( τέσσερα ψηφία σε κάθε πεδίο). Τέλος αφού πατήσεις κατάθεση το ανάλογο ποσό θα εμφανιστεί μετά από λίγα λεπτά στο υπόλοιπο του στοιχηματικού λογαριασμού σου και θα είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις με οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία που δέχεται paysafecard.

Για λόγους ασφαλείας το μέγιστο ποσό που μπορείς να καταθέσεις με μια συναλλαγή είναι 1000 ευρώ, συνδυάζοντας μέχρι και 10 paysafecard κωδικούς PIN. Για να κάνεις κατάθεση με παραπάνω απο μία paysafecard, πρέπει να επιλέξεις «Εισαγωγή πολλαπλών PIΝ».

Σε αντίθεση με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες η ακύρωση καταθέσεων ή πληρωμών που έγιναν χρησιμοποιώντας paysafecard δεν είναι εφικτή. Οι αναλήψεις κερδών από τις εταιρίες στοιχημάτων που την διαθέτουν ως μέθοδο πληρωμής γίνονται συνήθως με τραπεζικό έμβασμα σε ένα προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη (συνήθως στο ίδιο Ονοματεπώνυμο που είναι δηλωμένος ο λογαριασμός).

Αν έχεις ήδη λογιαριασμό σε κάποια στοιχηματική εταιρία στο ίντερνετ καλό θα ήταν να ελέγξεις αν προσφέρει την paysafecard ως τρόπο κατάθεσης για στοίχημα στο ίντερνετ προτού την προμηθευτείς γιατί παρόλο που είναι αρκετά δημοφιλής τρόπος πληρωμής δεν είναι αποδεκτοί από όλους τους μπουκμεϊκερς, καζινο και πόκερ. Οι μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων πάντως επιτρέπουν συναλλαγές με κάρτα πέι σέιφ.

Πού μπορώ να αγοράσω paysafecard για στοίχημα στο ίντερνετ;

Η ιστοσελίδα της paysafecard μάλιστα διαθέτει και διαδραστικό χάρτη αναζήτησης όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις την διεύθυνσή σου και να σου εμφανίσει τα πιο κοντινά σημεία πώλησης πάνω στο χάρτη της περιοχής σου ώστε να μάθεις εύκολα και γρήγορα που μπορείς να αγοράσεις την paysafecard για να παίξεις στοίχημα στο ίντερνετ. Το παρακάτω link σε μεταφέρει απευθείας στην online αναζήτηση τον κοντινότερων σημείων πώλησης της paysafecard: http://www.paysafecard.com/gr/buy/.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της paysafecard που είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά.Διαβάστε περιληπτικά ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι πληρωμών σε εταιρίες στοιχημάτων ή βρείτε παραπάνω πληροφορίες για τους παρακάτω τρόπους:


Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

100€ μπόνους εγγραφής


Επίσκεψη


100€ μπόνους εγγραφής


Επίσκεψη


50€ μπόνους εγγραφής


Επίσκεψη

page shadow
sima stiximatikisΠαν Μέτρον Άριστον

Οταν παίζετε στο Ιντερνετ:

  • Εκμεταλλευτείτε τα μπόνους
  • Βάλτε όρια και μη τα περνάτε
  • Μη παίζετε περισσότερα απ'οσα μπορείτε
  • Μη παίζετε μεθυσμένοι!
  • Μη κυνηγάτε αυτα που χάσατε
  • Στοιχηματίστε στις αγορές που ξέρετε
  • Μη κάνετε αλητείες με τα μπόνους!

Σχετικά με εμας  .::.  Επικοινωνήστε  .::.  Πείτε μας τη γνώμη σας  .::.  Όροι και Προϋποθέσεις  .::.  Privacy Policy  .::.  Sitemap  .::.     
© 2010 - 2014 .::. BookiePlanet.gr