Ανανεώθηκε η συμφωνία Betsafe - FC Cologne

H ιστοσελίδα στοιχήματος Betsafe ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας που έχει συνάψει με τη γερμανική  FC Cologne, για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία του online στοιχήματος παραμένει (τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη) επίσημος συνεργάτης του στοιχήματος για την Cologne, αυτή τη φορά σε premium επίπεδο. Οι δύο πλευρές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες από την προηγούμενη συνεργασία τους και το απέδειξαν έμπρακτα, ανανεώνοντάς τη και αναβαθμίζοντάς τη.

 

Χάρη στην αναβάθμιση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, λοιπόν, η Betsafe αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, οι οποίες θα τη βοηθήσουν να ενισχύσει τη γκάμα των περίπου 450.000 πελατών της.

H Βetsafe είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες από άποψη ποικιλίας αφού διαθέτει πάνω από 20 αθλήματα άλλα και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα,live και 2 online καζίνο και πάρα πολλά παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.