Νέα συνεργασία στον τομέα μάρκετινγκ της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power

Η Paddy Power ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της στον τομέα του μάρκετινγκ. Η εταιρεία στοιχήματος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το διαφημιστικό πρακτορείο Lucky Generals και πλέον θα συνεργάζεται με το Chime Sports Marketing. Παράλληλα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το πρακτορείο WCRS, για ένα και μόνο διαφημιστικό project.

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις ανορθόδοξες μεθόδους της στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης και έχει καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού (αλλά και ουκ ολίγες αντιδράσεις) με τις καμπάνιες της. Αυτό, βέβαια, είναι αποτέλεσμα της γενικότερης φιλοσοφίας της εταιρείας και όχι των συνεργασιών της με διαφημιστικά πρακτορεία. Αυτό σημαίνει ότι ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν στην στρατηγική του μάρκετινγκ της εταιρείας, εξαιτίας της νέας συνεργασίας.

 

Οι νέες συνεργασίες της Paddy Power

Με το συμβόλαιο της Paddy Power και της Lucky Generals να έχει λήξει, οι υπεύθυνοι αναζήτησαν αντικαταστάτη και εξέτασαν αρκετές προτάσεις. Κατέληξαν, όμως, στο πρακτορείο Chime Sports Marketing, το οποίο θα αναλάβει στο εξής τις καμπάνιες μάρκετινγκ της στοιχηματικής εταιρείας. Ενώ, όμως, η Lucky Generals δε θα συνεργάζεται πλέον με την Paddy Power, θα παραμείνει συνεργάτης της BetFair, με την οποία έχει συγχωνευθεί εδώ και μήνες η στοιχηματική εταιρεία.

Παράλληλα, η Paddy Power θα συνεργαστεί με την εταιρεία WCRS, για μία και μόνο νέα καμπάνια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.