Χορηγία της William Hill στη Southampton

Η εταιρία στοιχήματος William Hill προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας με την ομάδα της Premier League, Southampton FC, και πλέον αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της του online στοιχήματος. Χάρη στη νέα συμφωνία, η βρετανική εταιρεία του online στοιχήματος ενισχύει τον τομέα των χορηγιών της στην Premier League, αλλά και την προβολή της. Άλλωστε, η William Hill θα κερδίσει αρκετή προβολή, χάρη στο γεγονός ότι το λογότυπό της θα εμφανίζεται στο στάδιο της Southampton. Παράλληλα, η συμφωνία προβλέπει πως η εταιρεία του online στοιχήματος θα έχει έντονη παρουσία και στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ειδικές προσφορές από πλευράς William Hill, οι οποίες θα αφορούν στους αγώνες της Southampton.

Η William Hill ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν στα μέλη της online καζίνο,πόκερ,τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.