Χρυσός χορηγός του ΠΑΟΚ η Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet υπέγραψε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία τη φέρνει στη θέση του χρυσού χορηγού της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ποδόσφαιρο. Η συμφωνία εγκανιάστηκε πριν μερικές ημέρες και ήδη τα αποτελέσματά της φάνηκαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

 

Ο δικέφαλος, άλλωστε, παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα του φανέλα, στην οποία κυριαρχεί το λογότυπο της Sportingbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, θα προβάλλεται όχι μόνον στη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, τέλος, ο Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet, δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για τη Sportingbet, που την υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη και ιστορική του οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για τη Sportingbet μια τυχαία επιλογή. Αντιθέτως, είναι μια ομάδα που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με μεθοδικότητα, υποδειγματική διοικητική και τεχνική οργάνωση, υποδομές και αμέριστη υποστήριξη από εκατομμύρια φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στη Sportingbet είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που θα συμβάλλουμε με την αρωγή της στις επερχόμενες επιτυχίες της ομάδας".

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, με τη σειρά του δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας, όταν εταιρείες όπως η Sportingbet αποφασίζουν να συμβαδίσουν με τη φιλοσοφία και το όραμα του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας κοινούς δρόμους και ορίζοντες. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Υποδεχόμαστε τη Sportingbet ως το νέο συνεργάτη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ και φιλοδοξία μας είναι να προχωρήσουμε μαζί για τα επόμενα χρόνια, απολαμβάνοντας και οι δύο πλευρές επιτυχίες, μεγάλες στιγμές και νέες σημαντικές διακρίσεις".

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και θεωρείτα από τις γνώστες και αξιόπιστες στο χώρο του στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.