Χορηγός της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου η Championsbet

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet προχώρησε σε συνεργασία χορηγίας με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων Ηρακλείου, για τους επόμενους εφτά μήνες (έως το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, δηλαδή). Η συμφωνία φτάνει το ύψος των 10.000 ευρώ, ενώ η Championsbet θα συνδράμει με το ποσό των 2.000 και στο ταμείο αρωγής της Ε.Π.Σ.Η..

 

Αποτέλεσμα της χορηγίας είναι η μετονομασία των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 του Ηρακλείου, σε "Πρωτάθλημα Championsbet Α1" και "Πρωτάθλημα Championsbet Α2", γεγονός που παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες προβολής για την εταιρεία του online στοιχήματος.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα,online καζίνο και πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.