Ετοιμάζεται για ψαλίδισμα των χορηγιών της η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes Coral;

Οι εξελίξεις στην στοιχηματική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και πολύ περισσότερο το ενδεχόμενο να μειωθεί το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχήματος που βρίσκονται σε επίγεια πρακτορεία, έχουν αναγκάσει πολλές από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες να υπολογίζουν τα χαμένα κέρδη τους στο μέλλον. Ειδικά εταιρείες του χώρου με μεγάλη παρουσία στο επίγειο στοίχημα, όπως οι William Hill και Ladbrokes Coral, μεταξύ άλλων, αναμένεται να χάσουν αρκετά κέρδη, αν τελικά η μείωση είναι όσο μεγάλη ακούγεται πως θα είναι.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes Coral ανακοίνωσε ότι ίσως αναγκαστεί να περικόψει πολλά από τα έξοδά της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα, ακόμη και μέσω του ψαλιδίσματος των χορηγιών της.

 

Έρχεται μείωση των χορηγιών της εταιρείας;

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως, στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα έξοδα της στοιχηματικής εταιρείας ίσως αναγκαστούν να ψαλιδίσουν ένα μεγάλο μέρος από το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ που ξοδεύουν σήμερα σε ετήσια βάση, στον τομέα των χορηγιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην υπάρξουν νέες χορηγίες από την Ladbrokes Coral στον αθλητισμό, αλλά και ότι μπορεί να μην ανανεωθούν πολλές από τις υπάρχουσες, στο χώρο του ποδοσφαίρου, του σνούκερ και των ιπποδρομιών μεταξύ άλλων.

Πολλοί, μάλιστα, εξέλαβαν τη συγκεκριμένη δήλωση ως συγκεκαλυμμένη απειλή προς την κυβέρνηση ή μέσο πίεσης, ώστε να μη μειωθούν πολύ τα ανώτατα ποσά πονταρίσματος των αυτόματων μηχανημάτων στοιχηματισμού. Ωστόσο, ο διευθυντής επικοινωνίας της Ladbrokes Coral, Donal McCabe, ξεκαθάρισε ότι δεν απειλεί κανέναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η δήλωση περί ψαλιδίσματος των χορηγιών αποτέλεσε απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις μιας μεγάλης μείωσης των ανώτατων ποσών στοιχηματισμού. Με άλλα λόγια, όπως και κάθε άλλη εταιρεία στοιχήματος, έτσι και η Ladbrokes Coral θα πρέπει να εξετάσει όλες τις εναλλακτικές της.

Άλλωστε, σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς, τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού ευθύνονται για περισσότερα από τα μισά της έσοδα στον τομέα του επίγειου στοιχήματος. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, σε περίπτωση σημαντικής μείωσης εσόδων, δε θα είναι σε θέση να ξοδεύει τα ίδια ποσά για χορηγίες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.