Χορηγός της OGC Nice η Netbet

H εταιρία στοιχήματος Netbet υπέγραψε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα της γαλλικής Ligue 1, OGC Nice. Το αποκλειστικό πρακτορείο της Nice, Sportfive, ανακοίνωσε τη συμφωνία το περασμένο Σάββατο, λίγο πριν τη νίκη της ομάδας επί της Monaco.

 

Η νέα συμφωνία θα φέρει το λογότυπο της Netbet στις φανέλες των παιχτών της Nice για την υπόλοιπη σεζόν της Ligue 1 και η εταιρεία του online στοιχήματος αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, όχι μόνο στις φανέλες, αλλά και στο γήπεδο της ομάδας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε τους υπεύθυνους της Netbet να ανακοινώνουν αποκλειστικές προσφορές για τους οπαδούς της ομάδας.

H NetBet αποτελεί χορηγό και της επίσης γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας LOSC Lille γαι τη σεζόν 2014-2015.

H Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και διαθέτει και online καζίνο με πάνω από 300 παιχνίδια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.