Επίσκεψη του Dennis Rodman στη Β. Κορέα

Ο πρώην superstar του NBA και των Chicago Bulls, Dennis Rodman, θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τη Β. Κορέα, με τη χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power. Ο Dennis Rodman θα βρεθεί στη χώρα από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου, για να προπονήσει την εθνική ομάδα μπάσκετ.

 

Η επίσκεψη του πρώην superstar πραγματοποιείται με τη χορηγία της Paddy Power, στο πλαίσιο φιλικών αγώνων μπάσκετ που θα διοργανωθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Β. Κορέας και ομάδας πρώην παιχτών του ΝΒΑ. Μαζί του θα ταξιδέψει και ο εκπρόσωπος της ιρλανδικής εταιρείας online στοιχήματος, Rory Scott, αλλά και ένα κινηματογραφικό συνεργείο, το οποίο θα συγκεντρώσει υλικό για ένα ντοκιμαντέρ.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και καλύπτει στοιχηματικά γεγονότα από όλο τον κόσμο.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.