Χορηγός της ΑΕΚ στο μπάσκετ η στοιχηματική εταιρία Betshop

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη επιβεβαίωσή της για την ανάληψη της χορηγίας της ελληνικής Basket League, η στοιχηματική εταιρία Betshop προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν πως η Betshop αποτελεί πλέον την επίσημη χορηγό της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η συμφωνία της Betshop με την ΑΕΚ ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της εταιρίας στοιχήματος στην ελληνική αγορά, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό. Εξάλλου, η Betshop αποτελεί φέτος και τον επίσημο χορηγό της Basket League, έχοντας αντικαταστήσει τον Stoiximan. Ήδη, μάλιστα, η συμφωνία χορηγίας προς την ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ξεκινήσει, αρχής γενομένης από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ενάντια στο Περιστέρι, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίχτες της ΑΕΚ εμφανίστηκαν με το λογότυπο της Betshop στις φανέλες τους.

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τη νέα συμφωνία χορηγίας σχολίασε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος: “Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ τη B2B GAMING SERVICES, ηγετική δύναμη στην Ευρώπη εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων,  την πλατφόρμα και περιβάλλον δράσης του δημοφιλούς www.betshop.gr. Δώσαμε τα χέρια με τον ιδρυτή της εταιρείας και διεθνή  Έλληνα επιχειρηματία, κ. Γαβριήλ Χαλεπλή. Είναι τιμή μας να έχουμε τον ίδιο χορηγό με το πρωτάθλημα BETSHOP BASKET LEAGUE, αφού η εταιρία είναι χορηγός και συνολικά του πρωταθλήματος και, διά του τρόπου αυτού, όλων των ομάδων. Η ΑΕΚ των τροπαίων και των υψηλών απαιτήσεων, των αδιαπραγμάτευτων και διαχρονικών ιδανικών, ήλθε σε συμφωνία με μια εταιρία, που τη διέπουν οι δικές της αρχές και κατευθύνσεις. Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία αυτή θα συνδυαστεί με νέες μεγάλες επιτυχίες, όπως οφείλουμε άλλωστε, για τον κόσμο και την ένδοξη ιστορία μας”.

Με τη σειρά του, ο ιδρυτής της ιδιοκτήτριας εταιρίας της Betshop, Γαβριήλ Χαλεπλής, δήλωσε: “Η ΑΕΚ είναι μία επική ομάδα σε ένα άθλημα-σύμβολο. Ενωνόμαστε με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ενωνόμαστε με τον κόσμο του μπάσκετ και είμαστε εδώ για περισσότερα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.