Χωρίς στοιχηματικές χορηγίες η νέα λίγκα ράγκμπι γυναικών στην Αυστραλία

Η NRL (National Rugby League) της Αυστραλίας ανακοίνωσε τη δημιουργία μια νέας λίγκας στο ράγκμπι γυναικών, αλλά συνέχισε με την ανακοίνωση σημαντικών περιορισμών, όσον αφορά στις διαφημίσεις και τις χορηγίες των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής, στη νέα λίγκα θα απαγορεύεται η προβολή στοιχηματικών εταιρειών, μέσω διαφημίσεων ή χορηγιών.

 

Χωρίς στοιχηματικές εταιρείες η νέα λίγκα ράγκμπι γυναικών

Η νέα λίγκα ασυτραλιανού ράγκμπι ονομάζεται Women’s Premiership και θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά. Στη λίγκα συμετέχουν 16 ομάδες. Σε αντίθεση, όμως, με άλλες διοργανώσεις και αθλήματα που μπορούν να αποκομίσουν έσοδα από διαφημίσεις και χορηγίες στοιχηματικών εταιρειών, η νέα αυτή λίγκα δε θα έχει την ίδια δυνατότητα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η NRL, σε συνεργασία με την ARLC (Australian Rugby League Commission), στη νέα λίγκα θα απαγορεύεται οποιαδήποτε σύνδεση με την πρακτική του στοιχηματισμού. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορούν να εμφανίζονται λογότυπα στοιχηματικών εταιρειων στις φανέλες των παιχτριών, αλλά ούτε και διαφημίσεις στοιχήματος στα στάδια. Η απόφαση αυτή περιλαμβάνεται σε ένα έγγραφο που απέστειλαν οι διοργανώτριες Αρχές στις 16 ομάδες που συμμετέχουν στη λίγκα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό των αρμόδιων Αρχών, τέλος, η συγκεκριμένη απόφαση έχει σκοπό να προστατέψει την αξιοπιστία του αθλήματος, αλλά και να προστατέψει τους κατοίκους της χώρας από προβλήματα εθισμού στον τζόγο που μπορούν να προκύψουν από την υπερπροβολή των στοιχηματικών εταιρειών και υπηρεσιών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.