Πυγμαχία: Χορηγός του αγώνα της χρονιάς η William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε πως θα αποτελεσει τον μεγάλο χορηγό του αγώνα της χρονιάς στην πυγμαχία: της αναμέτρησης ανάμεσα σε Charles “Prince” Martin και Anthony Joshua για το πρωτάθλημα βαρέων βαρών.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου στο στάδιο O2 Arena του Λονδίνου και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες βλέμματα, αλλά και στοιχήματα. Η William Hill, λοιπόν, απέκτησε μια μοναδική ευκαιρία προβολής (καθώς ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τηλεοπτικά δίκτυα, όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο), χάρη στη συμφωνία χορηγίας που πραγματοποίησε με τη διοργανώτρια Αρχή, Matchroom Boxing.

 

Ο εν λόγω αγώνας, μάλιστα, είναι ο σημαντικότερος που διοργανώνεται στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια. Και οι δύο αγωνιζόμενοι έχουν σημαντικά ρεκόρ (23-1-0 ο Charles “Prince” Martin και 15-0  ο Anthony Joshua) και ο αγώνας αναμένεται να είναι θεαματικός.

 

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, ο Alex O’Shaughnessy, επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της William Hill, δήλωσε: “To Martin vs Joshua θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα αυτή την Άνοιξη και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδεόμαστε με αυτό. Ο Anthony Joshua είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού και αναμένουμε ρεκόρ εισιτηρίων και τηλεθέασης. Επιπλέον, θεωρούμε τον AJ φαβορί του αγώνα, αλλά οι αποδόσεις θα είναι πιθανότατα με το μέρος του Martin στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού”.

Η William Hill είναι από τις πιο παλιές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας και προσφέρει τεράστια ποικιλία σε στοιχήματα αλλά και σε αθλήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.