Επιτυχημένη η παρουσία της ομάδας Interwetten στο Spetsathlon 2017

Το Spetsathlon 2017, ο επετειακός 5ος αγώνας τριάθλου (ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του στην Ελλάδα), πραγματοποιήθηκε στις 5-7 Μαΐου στις Σπέτσες και σε αυτόν συμμετείχαν δεκάδες ομάδες από όλη την ομάδα. Ανάμεσά τους αγωνίστηκε και η ομάδα της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της σε αρκετές κατηγορίες.

 

Πλούσιο πρόγραμμα αγώνων

Στο φετινό Spetsathlon βρέθηκαν περισσότεροι από 1.100 συμμετέχοντες και περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες. Η τριήμερη διοργάνωση περιείχε αρκετούς αγώνες στο πρόγραμμά της: το Endurance και το Sprint Τρίαθλο, ο κολυμβητικός αγώνας, ο ποδηλατικός γύρος του νησιού, το SUP event by BIC® και ο φιλανθρωπικού χαρακτήρα περίπατος, Twilight Charity Run.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, μάλιστα, επισκέφτηκαν τις Σπέτσες και ο πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης, η χρυσή παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Καρολίνα Πελενδρίτου, ο παραολυμπιονίκης κολυμβητής Δημήτρης Καρυπίδης, ο Ισπανός τριαθλητής Oscar Rubio Gomez, οι πρωταθλητές τριάθλου Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Γιάννης Δρυμωνάκος και οι παραολυμπιονίκες Μάκης Καλαράς και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.
 

Οι επιδόσεις της ομάδας της Interwetten

Στην σκυταλοδρομία της Κυριακής, η ομάδα Interwetten/Swimmingclub κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των ανδρών. Το ίδιο συνέβη και στην σκυταλοδρομία Endurance, στην κατηγορία των ανδρών, όπου η ομάδα Interwetten/Swimmingclub τερμάτισε πρώτη. Και στις μεικτές ομάδες του ίδιου αγώνα κατέκτησε την πρώτη θέση η ομάδα Interwetten-Kassimatis cycling.

 

“Μια πραγματική γιορτή των αθλητικών ιδεωδών”

Κατά τη διάρκεια των απονομών, στο τέλος της διοργάνωσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα Κουταρέλλη, δήλωσε: “Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη έκπληξη από το να ξεπερνάς τις ίδιες σου τις προσδοκίες. Αυτό ακριβώς πέτυχε το φετινό επετειακό Spetsathlon, που μπορεί πλέον δικαίως να λογίζεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα. Αυτό το τριήμερο ζήσαμε μια πραγματική γιορτή των αθλητικών ιδεωδών και της αξίας της συμμετοχής και αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη φετινή, τεράστια επιτυχία! Θερμές ευχαριστίες στους xορηγούς μας και σε όλους τους Σπετσιώτες! Ραντεβού 6-8 Οκτωβρίου στο 7ο Spetses mini Marathon!”
 

H interwetten είναι αυστριακής καταγωγής και είναι από τις πιο έμπειρες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου με έτος ιδρύσεως το 1990.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη