Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχληματος Stoiximan επέκτεινε ακόμη περισσότερο το ήδη πλούσιο πρόγραμμα χορηγιών του, περιλαμβάνοντας στη λίστα των αθλητών και των ομάδων που υποστηρίζει την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η εταιρεία του στοιχήματος ήρθε σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού και ήδη το λογότυπο του Stoiximan κοσμεί τις φανέλες των ερυθρολεύκων.

 

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Stoiximan, η εταιρεία αξιολόγησε την ευκαιρία χορηγίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με βάση την εμπορική της αξία, και προχώρησε σε αυτή, εντάσσοντάς της στο στρατηγικό της πλάνο για την στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ο Stoiximan, μάλιστα, αποτελεί μέγα χορηγό της ομάδας, κερδίζοντας προβολή, όχι μόνον στη φανέλα των παιχτών του Ολυμπιακού, αλλά και στο γήπεδό του. Παράλληλα, οι δύο πλευρές έχουν ήδη δεσμευτεί στην ανάληψη κοινωνικών δράσεων, με την εφαρμογή ενός κοινού προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας.

 

Η συμφωνία της χορηγίας, τέλος, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα και οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν σύντομα κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού, όμως, με το λογότυπο του Stoiximan, έκανε το ντεμπούτο της στον αγώνα των ερυθρολεύκων απέναντι στον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη Κυριακή.

 

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η δράση του Stoiximan στον τομέα των χορηγιών είναι μεγάλη. Η εταιρεία του στοιχήματος, άλλωστε, αποτελεί χορηγό ή υποστηρικτή των Εθνικών Ομάδων πόλο, βόλεϊ και ποδηλασίας, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της ομάδας του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, καθώς και Ελλήνων αθλητών, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσάνη και Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και ξεχωρίζει και για την κοινωνική του δράση.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.