Πρώτη χορηγία στο ποδόσφαιρο για τον Mr. Green

Ο Mr. Green είναι περισσότερο γνωστός για τα παιχνίδια που φιλοξενεί στο online καζίνο του, αλλά πρόσφατα η εταιρεία επεκτάθηκε και στον τομέα του online στοιχήματος. Πλέον, τα μέλη του Mr. Green μπορούν να στοιχηματίζουν στα μεγαλύτερα γεγονότα, του ποδοσφαίρου και άλλων δημοφιλών αθλημάτων.

 

Οι υπεύθυνοι, όμως, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και επιχειρούν πλέον να επεκτείνουν την δραστηριότητά τους στον τομέα του αθλητισμού. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετεί η πρώτη χορηγία της εταιρείας στο ποδόσφαιρο!

 

Αναλυτικότερα, ο Mr. Green ανακοίνωσε την χορηγία του προς την ομάδα ποδοσφαίρου της Wigan Athletic, η οποία αγωνίζεται φέτος στο αγγλικό Championship. Η εταιρεία, λοιπόν, αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της αγγλικής ομάδας, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016-2017.

 

Η συμφωνία χορηγίας θα επιτρέψει στον Mr. Green να προβάλει τη νέα ιστοσελίδα του στοιχήματος, ενώ και οι οπαδοί της Wigan, καθώς και όλα τα μέλη της ιστοσελίδας, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές.

 

Ο διευθυντής του Mr. Green σε Αγγλία και Ιρλανδία, Alex Beecham, τέλος, επιβεβαίωσε τη νέα χορηγία και δήλωσε: “Πρόκειται για ακόμη ένα βήμα προς την ενίσχυση της παρουσίας μας στην Αγγλία, με τη συνεργασία ενός προοδευτικού συλλόγου με περήφανη ιστορία. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με τη Wigan Athletic και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα βραβευμένα μας προϊόντα στους οπαδούς της”.

 

O Mr. Green είναι από τις καινούριες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου με έτος ιδρύσεως το 2007.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.