Τέσσερις οι χορηγίες της William Hill στην Premier League

Καρέ… χορηγιών στην Premier League κατόρθωσε η William Hill, μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας που επετεύχθη ανάμεσα στην εταιρεία του online στοιχήματος και την ομάδα της Swansea City. Η William Hill ξεκίνησε να ανακοινώνει νέες χορηγίες σε ομάδες του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον Αύγουστο και πλέον το όνομά της θα σχετίζεται με τέσσερις συλλόγους.

 

Πρόκειται για τις Aston Villa, Crystal Palace, Southampton και Swansea City, οι οποίες έχουν στο πλευρό τους τη William Hill, ως επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος. Οι συμφωνίες ισχύουν για την τρέχουσα σεζόν (2014/2015) και προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες προβολής για την εταιρεία του online στοιχήματος,η οποία είναι από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.