Στο πρακτορείο Brothers and Sisters η BetFred

Το διαφημιστικό πρακτορείο Brothers and Sisters είναι αυτό που εξασφάλισε τελικά το λογαριασμό της ιστοσελίδας στοιχήματος BetFred, μετά από έναν άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των ανταγωνιστικών πρακτορείων. Το Brothers and Sisters θα επιφορτιστεί με το καθήκον να σχεδιάσει νέες καμπάνιες και στρατηγικές για την προβολή στα media, ανανεώνοντας την εικόνα της BetFred στον ψηφιακό τομέα.

 

Η BetFred είχε ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες πως σκόπευε να φύγει από το διαφημιστικό πρακτορείο BJL και πως θα ξεκινούσε μια νέα συνεργασία από τον ερχόμενο Αύγουστο. Ήδη, οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν τη νέα καμπάνια, την οποία θα δούμε σε μερικές εβδομάδες, έχοντας συνολικό budget (σύμφωνα με τις πληροφορίες του CampaignLive) 6.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η BetFred ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο για τα μέλη της με τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.