Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες

Παραμένει χορηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop αποτελεί μεγάλο χορηγό της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια και, εν όψει της λήξης της συμφωνίας συνεργασίας τους, οι δύο πλευρές την ανανέωσαν. Αυτό σημαίνει ότι η Betshop θα συνεχίσει να αποτελεί μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ και στη φετινή σεζόν, στις ελληνικές και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ανανέωσε τη χορηγία της προς τον Προμηθέα Πάτρας η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop εμπλέκεται ενεργά στον ελληνικό αθλητισμό, μέσω χορηγιών που έχει εξασφαλίσει, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και αλλού. Η λίστα χορηγιών της στοιχηματικής ιστοσελίδας είναι μεγάλη και οι υπεύθυνοι έχουν χτίσει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με ομάδες και φορείς.

Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ είναι η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop έχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των αθλητικών χορηγιών στη χώρα μας και απέδειξε για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της προς τον ελληνικό αθλητισμό, μέσω μιας νέας χορηγίας. Η νέα χορηγία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ.

Αναλυτικότερα, η Betshop θα είναι ο μεγάλος χορηγός του ΟΦΗ για την τρέχουσα σεζόν και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

 

Την επαναφορά των στοιχηματικών χορηγιών εξετάζει η Ιταλία

Η ιταλική κυβέρνηση αναζητά τρόπους να ενισχύσει το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα, ώστε να ξεπεραστούν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία και το lockdown σε συλλόγους, διοργανώτριες Αρχές και αθλητές. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν, μάλιστα, είναι η προσωρινή παύση του νόμου που απαγορεύει δια παντώς τις στοιχηματικές διαφημίσεις, αλλά και τις συνεργασίες χορηγίας ανάμεσα σε ομάδες και στοιχηματικές εταιρείες.

Επίσημος χορηγός του PGA Tour η ιστοσελίδα στοιχημάτων FanDuel

Η FanDuel, μία από τις εταιρείες που ανήκουν στο δυναμικό της Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας μεταξύ άλλων της Paddy Power BetFair) ανακοίνωσε ότι συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα των στοιχηματικών εταιρειών που αποτελούν επίσημο χορηγό του PGA Tour. Η κορυφαία διοργάνωση του γκολφ θα συνεργάζεται τα επόμενα χρόνια με την στοιχηματική ιστοσελίδα και τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο γκολφ θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικές υπηρεσίες.

Tη χορηγία 100 ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η γαλλική FDJ

Η γαλλική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών FDJ (Française des Jeux) ανακοίνωσε ότι θα αποτελέσει τον χορηγό 100 ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της χώρας, με σκοπό να ενισχύσει τις προσπάθειές τους να παραμείνουν βιώσιμες. Η χορηγία της FDJ πραγματοποιείται μέσω του στοιχηματικού brand ParionsSport, η οποία της ανήκει, και θα φροντίσει για τον εξοπλισμό και την προώθηση των ερασιτεχνικών ομάδων από ολόκληρη τη Γαλλία.

Επίσημες δηλώσεις για τη χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten προς τη Superleague

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες και επίσημα αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι δηλαδή θα αποτελέσει τον χρυσό χορηγό της ελληνικής Superleague. Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο φορείς έγινε πριν μερικές ημέρες και οι πρωταγωνιστές σχολίασαν τη θετική αυτή εξέλιξη.

Εγκρίθηκε και επίσημα η χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten προς τη Superleague

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Superleague, οι αρμόδιοι ενέκριναν και επίσημα την πρόταση χορηγίας της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρεία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ξεκίνησαν να ακυρώνονται οι στοιχηματικές χορηγίες στην Ισπανία

Οι νέοι νόμοι περί στοιχηματικών διαφημίσεων στην Ισπανία σκοπεύουν να συρρικνώσουν σημαντικά την παρουσία των εταιρειών στοιχήματος στην καθημερινότητα και για αυτό το λόγο προβλέπουν μια σειρά από περιορισμούς, όσον αφορά στη διαφημιστική προβολή, αλλά και στις χορηγίες προς τον αθλητισμό. Αν και ο νόμος αυτός έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται για την πλήρη εφαρμογή του.

Τον πρώτο της Νιγηριανό πρέσβη απέκτησε η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten δραστηριοποιείται νόμιμα μεταξύ άλλων και στην αγορά στοιχήματος της Νιγηρίας και πλέον έχει αποκτήσει και τον πρώτο Νιγηριανό πρέσβη της, στο πρόσωπο του Γιακούμπου Αγιεκμπένι. Ο Νιογηριανός πρώην ποδοσφαιριστής έχει γίνει γνωστός από τη θητεία του στην αγγλική Premier League και πλέον αποτελεί το πρόσωπο της Interwetten στην αγορά της Νιγηρίας.

Αντίθετη στις προτάσεις για απαγόρευση των στοιχηματικών χορηγιών η EFL

Η EFL (English Football League), η διοργανώτρια Αρχή των τριών πρωταθλημάτων αγγλικού ποδοσφαίρου (πλην της Premier League), εξέφρασε την αντίθεσή της στις προτάσεις της έκθεσης για την αντιμετώπιση του εθισμού στον τζόγο. Η αρμόδια επιτροπή πρότεινε μια σειρά από αυστηρά μέτρα, ανάμεσα στα οποία και η σταδιακή απαγόρευση των στοιχηματικών χορηγιών προς τις ομάδες ποδοσφαίρου, και η EFL εξέφρασε την άποψή της ότι μια τέτοια κίνηση θα βλάψει σημαντικά τα οικονομικά των ομάδων, ειδικά σε μια περίοδο που πασχίζουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Ο Mika Häkkinen στο πλευρό της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Unibet, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με έναν από τους κορυφαίους πιλότους της Formula 1, προκειμένου να ενισχύσει την καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού που έχει λανσάρει. Στην καμπάνια θα συμμετέχει πλέον και ο Mika Häkkinen, ο οποίος θα προτρέπει τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet να “διατηρούν τον έλεγχο”.

Επέκτεινε δύο χορηγίες της στο ποδόσφαιρο η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten δεν έχει έντονη παρουσία μόνο στον τομέα χορηγιών της Ελλάδας (αποτελεί χορηγό της Superleague), αλλά και της Γερμανίας, και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε την ανανέωση δύο χορηγιών της με κορυφαίες ομάδες της Bundesliga. Πρόκειται για τις Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ, στις οποίες η Interwetten θα παραμείνει χορηγός έως το 2023.

Νέα πρόταση για χορηγία της Superleague κατέθεσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς της ελληνικής Superleague και οι υπεύθυνοι και των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συγκεκριμένη συνεργασία. Ειδικά στην περίπτωση της Interwetten, φαίνεται πως η ικανοποίηση είναι τόσο μεγάλη που οι υπεύθυνοι κατέθεσαν πριν μερικές ημέρες μια νέα πρόταση, για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή της εταιρείας στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Στο παρελθόν ανήκει η συνεργασία της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes με τη Ρέιντζερς

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes αποτελεί επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της σκωτσέζικης ομάδας ποδοσφαίρου Ρέιντζερς και οι δύο πλευρές έχουν επωφεληθεί σημαντικά από τα προνόμια που προκύπτουν από τη συνεργασία τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η συνεργασία αυτή έφτασε στο τέλος της και δεν πρόκειται να ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

Νέα χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Pinnacle στα eSports

Η εταιρεία στοιχήματος Pinnacle έχει στενές σχέσεις με τον κόσμο των eSports και φρόντισε να το αποδείξει για μια ακόμη φορά, μέσω μιας νέας χορηγίας της. Η Pinnacle ανακοίνωσε πως θα αποτελεί στο εξής την επίσημη χορηγό του νέου τουρνουά του CS:GO, με το όνομα FLASHPOINT.

Πρόκειται για την πρώτη χορηγία που εξασφάλισε το νέο τουρνουά. Ωστόσο, η Pinnacle έχει έντονη παρουσία στο χώρο, αφού έχει διατελέσει και στο παρελθόν χορηγός σημαντικών τουρνουά, ειδικά σε αυτά που αφορούν στο CS:GO.

 

Νέα χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Mybet στο γερμανικό χόκεϊ

Η αναγεννημένη Mybet, η οποία πλέον δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη γερμανική αγορά, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τον αθλητισμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, η Mybet θα αποτελεί στο εξής ψηφιακό συνεργάτη της Deutsche Eishockey Liga, του κορυφαίου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου στη Γερμανία.

Δε θα ανανεωθεί η χορηγία της εταιρείας στοιχήματος William Hill προς το Κύπελλο Σκωτίας

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σκωτίας και η εταιρεία στοιχήματος William Hill αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την δεκαετή συνεργασία τους και οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους από τον Ιούνιο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι η William Hill θα πάψει να αποτελεί τον χορηγό του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές συνεργάζονται από το 2011, με τη William Hill να έχει αναλάβει αρκετές και συμφέρουσες χορηγίες μέσα σε αυτό το διάστημα, προωθώντας τις υπηρεσίες της στην Σκωτία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Νέα χορηγία στον χώρο του ΜΜΑ ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill επεκτείνει την παρουσία της στον χώρο του ΜΜΑ, μέσω μιας νέας χορηγίας που ανακοίνωσε. Η νέα χορηγία αφορά στη διοργάνωση Bellator MMA, μία από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της εταιρίας σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ήδη, μάλιστα, η αρχή έγινε με το Bellator Dublin: McCourt vs Ruis, το οποίο διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου.

Επιτρέπει τις στοιχηματικές χορηγίες για τη νέα σεζόν το NFL

To πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ανακοίνωσε ότι από την επόμενη σεζόν οι ομάδες θα μπορούν να συνάπτουν συμφωνίες χορηγίας με τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος και να εκμεταλλεύονται τα οφέλη τέτοιου είδους συνεργασιών. Η διοργανώτρια Αρχή είχε αποφασίσει στις αρχές του χρόνου να επιτρέψει τη συνεργασία ομάδων με στοιχηματικές εταιρείες, αλλά έως σήμερα δεν είχε ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Επέκτεινε τη χορηγία της προς την Παρί Σεν Ζερμέν η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet επέκτεινε τη διάρκεια της ισχύος της χορηγίας της προς την κορυφαία γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου Παρί Σεν Ζερμέν. Η εταιρία στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της γαλλικής ομάδας έως και το τέλος της σεζόν 2022-2023 και θα αποκτήσει νέες ευκαιρίες προβολής των υπηρεσιών της, όχι μόνο στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες.

Χορηγός του Euro 2020 στο χάντμπολ η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, υπέγραψε μια νέα και σημαντική χορηγία προς τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Πρόκειται για μια συμφωνία που επετεύχθη με την EHF (European Handball Federation) και καθιστά τη Unibet επίσημη χορηγό του Euro 2020 στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, από τις 9 έως τις 26 Ιανουαρίου.

Χορηγός του Giannis Fejzullai ”Brutal” η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των χορηγιών προς τον αθλητισμό και η πιο πρόσφατη ανακοίνωσή της έρχεται να προσθέσει μία ακόμη συνεργασία σε ένα ήδη εντυπωσιακό ρόστερ. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η Betshop θα αποτελεί τον χορηγό του αθλητή του kickboxing Giannis Fejzullai ”Brutal”, στο No Limits 30.

Επίσημος συνεργάτης του NBA η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet δραστηριοποιείται ήδη σε δύο Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα (το New Jersey και την Pennsylvania) και έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και χορηγίες.

Παρουσίαση της χορηγίας της εταιρίας στοιχήματος Interwetten προς τη Superleague

Πριν μερικές εβδομάδες, η εταιρία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της ελληνικής Superleague για τη σεζόν 2019-2020 και η νέα χορηγία παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίλησαν οι Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος της Superleague, και Dominik Beier, διευθύνων σύμβουλος της Interwetten.

 

Οι δηλώσεις των δύο πλευρών

Νέα στοιχηματική συνεργασία ανακοίνωσε το NBA

Το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με νόμιμη στοιχηματική εταιρεία των ΗΠΑ. Πρόκειται για την εταιρεία DraftKings, η οποία αποτελεί τον δεύτερο επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του NBA, μετά την εταιρεία στοιχημάτων William Hill. Οι δύο στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, συνεργάζονται στις ΗΠΑ, προκειμένου να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες σε επιλεγμένες Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Συνεργασία με τους Philadelphia Eagles ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Unibet

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Pennsylvania στις ΗΠΑ, η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει την εικόνα της, όχι μόνο στη συγκεκριμένη Πολιτεία, αλλά και στο σύνολο της αγοράς των ΗΠΑ. Η Unibet, άλλωστε, αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου των Philadelphia Eagles, η οποία αγωνίζεται στο NFL.

Ισπανία: Τη διακοπή κάθε στοιχηματικής χορηγίας ζητούν οι οπαδοί της Οσασούνα

Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οσασούνα, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική Primera Division, πιέζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να διακόψουν κάθε σχέση με στοιχηματικές εταιρείες, μέσω συνεργασιών και χορηγιών. Η Οσασούνα συνεργάζεται με την στοιχηματική εταιρεία KirolBet, η οποία αποτελεί την επίσημη χορηγό της, αλλά οι οπαδοί της θεωρούν ότι τέτοιου είδους συνεργασίες βλάπτουν την αξιοπιστία της ομάδας.

Νέα συνεργασία στις ΗΠΑ για την Flutter Entertainment

Η εταιρεία FanDuel, ιδιοκτησίας της Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair), ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία της στην αγορά των ΗΠΑ. Αναλυτικότερα, η εταιρεία που εξειδικεύεται στα fantasy sports αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της ομάδας των Pittsburgh Steelers, που αγωνίζεται στο NFL.

Χορηγός εφτά ομάδων σε όλη την Ελλάδα η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα των χορηγιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχει ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό των ελληνικό αθλητισμό, απολαμβάνοντας παράλληλα και τα προνόμια που αποφέρει κάθε χορηγία της.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Subscribe to Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες