Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες

Χορηγός του Euro 2020 στο χάντμπολ η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, υπέγραψε μια νέα και σημαντική χορηγία προς τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Πρόκειται για μια συμφωνία που επετεύχθη με την EHF (European Handball Federation) και καθιστά τη Unibet επίσημη χορηγό του Euro 2020 στο χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, από τις 9 έως τις 26 Ιανουαρίου.

Χορηγός του Giannis Fejzullai ”Brutal” η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των χορηγιών προς τον αθλητισμό και η πιο πρόσφατη ανακοίνωσή της έρχεται να προσθέσει μία ακόμη συνεργασία σε ένα ήδη εντυπωσιακό ρόστερ. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η Betshop θα αποτελεί τον χορηγό του αθλητή του kickboxing Giannis Fejzullai ”Brutal”, στο No Limits 30.

Επίσημος συνεργάτης του NBA η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet δραστηριοποιείται ήδη σε δύο Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα (το New Jersey και την Pennsylvania) και έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και χορηγίες.

Παρουσίαση της χορηγίας της εταιρίας στοιχήματος Interwetten προς τη Superleague

Πριν μερικές εβδομάδες, η εταιρία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της ελληνικής Superleague για τη σεζόν 2019-2020 και η νέα χορηγία παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίλησαν οι Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος της Superleague, και Dominik Beier, διευθύνων σύμβουλος της Interwetten.

 

Οι δηλώσεις των δύο πλευρών

Νέα στοιχηματική συνεργασία ανακοίνωσε το NBA

Το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με νόμιμη στοιχηματική εταιρεία των ΗΠΑ. Πρόκειται για την εταιρεία DraftKings, η οποία αποτελεί τον δεύτερο επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του NBA, μετά την εταιρεία στοιχημάτων William Hill. Οι δύο στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, συνεργάζονται στις ΗΠΑ, προκειμένου να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες σε επιλεγμένες Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Συνεργασία με τους Philadelphia Eagles ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Unibet

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Pennsylvania στις ΗΠΑ, η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει την εικόνα της, όχι μόνο στη συγκεκριμένη Πολιτεία, αλλά και στο σύνολο της αγοράς των ΗΠΑ. Η Unibet, άλλωστε, αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου των Philadelphia Eagles, η οποία αγωνίζεται στο NFL.

Ισπανία: Τη διακοπή κάθε στοιχηματικής χορηγίας ζητούν οι οπαδοί της Οσασούνα

Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οσασούνα, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική Primera Division, πιέζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να διακόψουν κάθε σχέση με στοιχηματικές εταιρείες, μέσω συνεργασιών και χορηγιών. Η Οσασούνα συνεργάζεται με την στοιχηματική εταιρεία KirolBet, η οποία αποτελεί την επίσημη χορηγό της, αλλά οι οπαδοί της θεωρούν ότι τέτοιου είδους συνεργασίες βλάπτουν την αξιοπιστία της ομάδας.

Νέα συνεργασία στις ΗΠΑ για την Flutter Entertainment

Η εταιρεία FanDuel, ιδιοκτησίας της Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair), ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία της στην αγορά των ΗΠΑ. Αναλυτικότερα, η εταιρεία που εξειδικεύεται στα fantasy sports αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της ομάδας των Pittsburgh Steelers, που αγωνίζεται στο NFL.

Χορηγός εφτά ομάδων σε όλη την Ελλάδα η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα των χορηγιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχει ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό των ελληνικό αθλητισμό, απολαμβάνοντας παράλληλα και τα προνόμια που αποφέρει κάθε χορηγία της.

Σημαντική συνεργασία με το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο για την εταιρία στοιχήματος BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε μία νέα αθλητική συνεργασία, την οποία οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας χαρακτήρισαν ως την πιο σημαντική στην ιστορία της. Αναλυτικότερα, η BetFair προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την CONMEBOL και θα αποτελεί στο εξής την επίσημη συνεργάτη στοιχήματος στα δύο κορυφαία ποδοσφαιρικά τουρνουά της Λατινικής Αμερικής: του Copa Libertadores και του Copa Sudamericana.

Χορηγός της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop ανακοίνωσε άλλη μία μεγάλη συνεργασία με το ελληνικό μπάσκετ και πλέον αποτελεί τον χορηγό της ομάδας του Ήφαιστου Λήμνου, που αγωνίζεται στην ελληνική Basket League.

Επίσημος συνεργάτης του NBA η στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία κορυφής στις ΗΠΑ, αφού πλέον συγκαταλέγεται στους επίσημους συνεργάτες του NBA. Η William Hill θα είναι στο εξής ο επίσημος συνεργάτης στοιχήματος του NBA και, χάρη στη νέα συμφωνία, θα αποκτήσει μια σειρά από προνόμια και ευκαιρίες προβολής σε ολόκληρη την αμερικανική αγορά και όχι μόνο.

O Ζοζέ Μουρίνιο πρωταγωνιστής στη νέα διαφήμιση της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power!

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με τον Πορτογάλο προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο, αφού τον έχει κριτικάρει έντονα σε πολλές περιπτώσεις, μέσω προωθητικών ενεργειών και καθόλου κολακευτικών αποδόσεων σε ειδικά στοιχήματα. Ωστόσο, οι δύο πλευρές συνεργάζονται πλέον, αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο πρωταγωνιστεί σε μια νέα διαφήμιση της εταιρίας.

Η νέα διαφήμιση της Paddy Power αφορά στην προσφορά Daily Jackpot και εκμεταλλεύεται το προσωνύμιο “The Special One” που έχει ο Μουρίνιο.

 

Καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού λάνσαρε η αγγλική ομάδα Σουόνσι Σίτι

H ομάδα ποδοσφαίρου Σουόνσι Σίτι ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας καμπάνιας υπεύθυνου στοιχηματισμού, με σκοπό να ενημερώσει τους οπαδούς της για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο. Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει, με τις βασικές αρχές της, μάλιστα, να καθορίζονται από τους ίδιους τους οπαδούς.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη καμπάνια θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των στοιχηματικών διαφημίσεων στα κανάλια προβολής της Σουόνσι Σίτι, αλλά και την έναρξη μιας σειράς ενημερωτικών δράσεων για τους οπαδούς.

 

Στην Ιαπωνία οι πρεσβευτές της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power

Σε μερικές ημέρες ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι στην Κίνα και, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Όπως είναι φυσικό, μάλιστα, η πρώτη εταιρία στοιχημάτων που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτό το ενδιαφέρον (και μάλιστα με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο) είναι η Paddy Power, η οποία έχει ήδη στείλει την ομάδα των πρεσβευτών της στην Ιαπωνία!

Συνεχίζεται η χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Betshop προς την ΚΑΕ ΑΕΚ

Η εταιρία στοιχήματος Betshop αποτέλεσε τον βασικό χορηγό της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν και, όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους. Πριν μερικές ημέρες, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως αυτή θα συνεχιστεί και πως η Betshop θα αποτελέσει βασικό χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ και την τρέχουσα σεζόν.

Μέγας χορηγός του Προμηθέα Πάτρας η στοιχηματική εταιρία Betshop

Η στοιχηματική εταιρία Betshop έχει έντονη παρουσία στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ, αφού έχει προχωρήσει σε αρκετές σημαντικές χορηγίες (είναι μεταξύ άλλων χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, ενώ πέρσι ήταν χορηγός της Basket League), και σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, χάρη σε μια νέα χορηγία.

Στους χορηγούς της Superleague η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten αποφάσισε να εμπλακεί ακόμη περισσότερο με τον ελληνικό αθλητισμό και πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία χορηγίας που πέτυχε. Η νέα συμφωνία προσθέτει την Interwetten στην ομάδα των χορηγών της ελληνικής Superleague στο ποδόσφαιρο και η εταιρία στοιχήματος θα έχει περίοπτη θέση στα ελληνικά γήπεδα, για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Τη συμφωνία χορηγίας της Interwetten προς την Superleague επικύρωσε με απόφασή του και το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Στην πρώτη της χορηγία στις ΗΠΑ προχώρησε η εταιρία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται στην Πολιτεία του New Jersey των ΗΠΑ και μόλις ανακοίνωσε και την πρώτη της χορηγία επί αμερικανικού εδάφους. Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία προς την ομάδα χόκεϊ των New Jersey Devils!

Νέα διαφημιστική καμπάνια λάνσαρε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill εξακολουθεί να προβάλει το πιο κοινωνικό της πρόσωπο στις νέες διαφημιστικές καμπάνιες και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της νέας καμπάνιας που κάνει το ντεμπούτο της τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η νέα καμπάνια θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες του Ηνωμένου Βασιλείου (θα ακολουθήσει νέο λανσάρισμα στην Ισπανία) και στα social media της στοιχηματικής εταιρίας.

Νέοι Ιρλανδοί πρεσβευτές για την στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των Ιρλανδών πρεσβευτών της και υπέγραψε νέες συμφωνίες με δύο αστέρια του αθλητισμού, που θα αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και στον σχολιασμό που προσφέρει η Ladbrokes μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της.

Τη γνώμη των φιλάθλων για τις στοιχηματικές χορηγίες ζητά η Αϊντχόφεν

Η ολλανδική ομάδα ποδοσφαίρου Αϊντχόφεν εξετάζει μια σειρά από προτάσεις για συνεργασία με στοιχηματικές εταιρείες, μέσω της διαδικασίας χορηγιών, αλλά πριν καταλήξουν στην τελική τους απόφαση, οι υπεύθυνοι θέλησαν να ζητήσουν και τη γνώμη των φιλάθλων. Ήδη, οι υπεύθυνοι έχουν στείλει μια σειρά από ερωτηματολόγια σε φιλάθλους της ομάδας, αναφέροντας πως θα ήθελαν τη γνώμη τους για ένα θέμα που θεωρείται ακόμη γκρίζα περιοχή στην Ολλανδία.

Χορηγός του Ατρόμητου η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Λίγο μετά την έναρξη της ελληνικής Superleague, η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία. Η εταιρία στοιχήματος θα αποτελεί στο εξής τον μεγάλο χορηγό της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί στη νέα σεζόν.

Η νέα χορηγία της Betshop θα φέρει μεγάλη προβολή στην στοιχηματική εταιρία, αφού ήδη οι παίχτες του Ατρόμητου αγωνίζονται με το λογότυπό της στη φανέλα τους.

 

Η ανακοίνωση της Betshop

Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βόλφσμπουργκ η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία στην Γερμανία και ότι πλέον αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βόλφσμπουργκ. H γερμανική ομάδα αγωνίζεται στην Bundesliga και την επόμενη σεζόν θα συνεργάζεται με την εταιρία στοιχήματος, προσφέροντάς της άφθονες ευκαιρίες προβολής στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

O Clive Owen πρωταγωνιστής στη νέα διαφημιστική καμπάνια της BetFair

H εταιρία στοιχήματος BetFair λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood Clive Owens (πρωταγωνιστής σε ταινίες όπως το Children Of Men, Closer και Sin City). H νέα καμπάνια επαναφέρει στον τομέα της διαφήμισης το online ανταλλακτήριο της BetFair, μετά από μια μεγάλη απουσία, και σκοπό δεν έχει μόνο την προώθηση, αλλά και την ενημέρωση των παιχτών.

Συνεχίζει τις χορηγίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο η εταιρία στοιχήματος Paddy Power

Πριν μερικές ημέρες, η Paddy Power ανακοίνωσε την επιστροφή της στον τομέα των χορηγικών συμφωνιών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας την χορηγία της προς τη Χάντερσφιλντ.

Χορηγός της ΠΑΕ Άρης η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop και η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσαν τις φήμες περί συνεργασίας τους και ανακοίνωσαν πως η στοιχηματική εταιρία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας για την επόμενη σεζόν. Η ΠΑΕ Άρης, μέσω ενός post στο Instagram του προέδρου της, Θόδωρου Καρυπίδη, είχε προαναγγείλει τη συμφωνία πριν μερικές ημέρες και αυτή τελικά επιβεβαιώθηκε με την κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών.

Πρεσβευτής της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes ο πυγμάχος Jason Quigley

Αν και έχασε τον πρώτο επαγγελματικό του αγώνα και τον τίτλο του πρωταθλητή μεσαίων βαρών της NABF (πριν μερικές ημέρες, απέναντι στον Tureano Johnson), ο πυγμάχος Jason Quigley εξασφάλισε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα συμφωνία με την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes. H νέα συμφωνία καθιστά τον Quigley το νέο πρεσβευτή της στοιχηματικής εταιρείας στον τομέα της πυγμαχίας και έχει ισχύ ενός έτους.

Χορηγός σε εφτά ομάδες της ισπανικής La Liga 2 η εταιρεία στοιχημάτων William Hill!

H εταιρεία στοιχημάτων William Hill είχε ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό τα σχέδιά της να ενισχύσει την παρουσία της στην ισπανική αγορά στοιχήματος και ήρθε η ώρα να τα κάνει πράξη, και με το παραπάνω! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, η William Hill έχει ήδη συνάψει συμφωνίες χορηγίας με εφτά ομάδες ποδοσφαίρου της ισπανικής La Liga 2 (Segunda Division)!

Νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle προς τα eSports

H στοιχηματική εταιρεία Pinnacle έχει άριστη σχέση με τα eSports (πρόκειται, άλλωστε, για την πρώτη που προσέφερε στοίχημα στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ η πλατφόρμα της σήμερα είναι η κορυφαία του είδους) και ανακοίνωσε πως την ενισχύει ακόμη περισσότερο, μέσω μιας νέας χορηγίας. Η Pinnacle ανακοίνωσε ότι αποτελεί πλέον τον χορηγό της ομάδας North, η οποία εδρεύει στη Δανία και αγωνίζεται σε κορυφαία τουρνουά eSports ανά τον κόσμο, στο παιχνίδι Counter-Strike: Global Offensive. 

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Subscribe to Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες