Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες

Ετοιμάζεται για ψαλίδισμα των χορηγιών της η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes Coral;

Οι εξελίξεις στην στοιχηματική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και πολύ περισσότερο το ενδεχόμενο να μειωθεί το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχήματος που βρίσκονται σε επίγεια πρακτορεία, έχουν αναγκάσει πολλές από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες να υπολογίζουν τα χαμένα κέρδη τους στο μέλλον.

Άνοιγμα στην αγορά της Ιρλανδίας για την στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η στοιχηματική εταιρεία Unibet δραστηριοποιείται πλέον και στην Ιρλανδία, μετά την μεταφορά των λογαριασμών των μελών της Stan James στην ιστοσελίδα της και το κλείσιμο της δεύτερης. Θυμίζουμε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία Kindred ανακοίνωσε το κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας Stan James και τη μεταφορά των λογαριασμών των μελών της σε αυτή της Unibet.

Ιρλανδία: Σε ισχύ η απαγόρευση στοιχηματικών χορηγιών στα γαελικά αθλήματα

Πριν μερικές ημέρες, η GAA (Gaelic Athletic Association) ανακοίνωσε ότι εξετάζει την απαγόρευση στοιχηματικών χορηγιών στις διοργανώσεις της. Η συγκεκριμένη απαγόρευση θα αφορούσε στα εξαιρετικά δημοφιλή στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο γαελικά αθλήματα (όπως το κέρλινγκ και το γαελικό ποδόσφαιρο) και πλέον αναμένεται να τεθεί επίσημα σε ισχύ.

Για μια ακόμη χρονιά χορηγός του Spetsathlon η εταιρεία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρεία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε και φέτος πως θα αποτελεί επίσημο χορηγό του Spetsathlon, της ετήσιας αθλητικής διοργάνωσης που διοργανώνεται στις Σπέτσες, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλον τον κόσμο. Η Interwetten αποτελεί σταθερά χορηγό της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παραλείπει να συμμετάσχει και στα αθλήματα με τη δική της ομάδα!

Ήδη, μάλιστα, οι εγγραφές για το φετινό Spetsathlon έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 200!

 

Τι είναι το Spetsathlon;

Επεκτείνει το πλάνο χορηγιών της η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill είναι ιδιαίτερα γνωστή και για τη δράση της στον τομέα των χορηγιών σε διάφορα αθλήματα, όπως το τένις, το ποδόσφαιρο και οι ιπποδρομίες. Η δράση της αυτή, μάλιστα, επεκτείνεται, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες.

Η νέα χορηγία αφορά σε ένα φεστιβάλ αγγλικών ιπποδρομιών μικρότερου βεληνεκούς. Πρόκειται για το Grimthorpe, το οποίο διεξάγεται κάθε Μάρτιο στο ιπποδρόμιο του Doncaster.

 

Η νέα χορηγία της William Hill

Χορηγός ποδοσφαιρικής ομάδας της Γκάνα η εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet επεκτείνει το πρόγραμμα χορηγιών της, όχι μόνο σε νέες διοργανώσεις, αλλά και σε νέα ήπειρο! Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν πρόσφατα μια νέα συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα Dreams FC, η οποία αγωνίζεται στην Premier League της Γκάνα. Χάρη στη νέα συμφωνία, η στοιχηματική εταιρεία Mybet αποτελεί τον βασικό χορηγό της ομάδας για την επόμενη σεζόν της διοργάνωσης.

Χωρίς στοιχηματικές χορηγίες η νέα λίγκα ράγκμπι γυναικών στην Αυστραλία

Η NRL (National Rugby League) της Αυστραλίας ανακοίνωσε τη δημιουργία μια νέας λίγκας στο ράγκμπι γυναικών, αλλά συνέχισε με την ανακοίνωση σημαντικών περιορισμών, όσον αφορά στις διαφημίσεις και τις χορηγίες των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής, στη νέα λίγκα θα απαγορεύεται η προβολή στοιχηματικών εταιρειών, μέσω διαφημίσεων ή χορηγιών.

 

Χωρίς στοιχηματικές εταιρείες η νέα λίγκα ράγκμπι γυναικών

Αναθεώρηση διαφημιστικής στρατηγικής ετοιμάζει και η εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η εταιρεία στοιχήματος BetFair, μέλος του ομίλου Paddy Power BetFair, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει αναθεώρηση της στρατηγικής της στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Η ανάγκη αναθεώρησης οφείλεται στην αποχώρηση του CMO της εταιρείας, Johnny Devitt, αλλά και στην πρόσφατη αναθεώρηση που πραγματοποίησε στον ίδιο τομέα η Paddy Power. Θυμίζουμε ότι η αναθεώρηση της Paddy Power κατέληξε στη συνεργασία της με ένα νέο διαφημιστικό πρακτορείο, το Chime Sports Marketing.

Απαγόρευση στοιχηματικών χορηγιών στα γαελικά αθλήματα;

Αν και στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, τα γαελικά αθλήματα (όπως το χέρλινγκ, το γαελικό ποδόσφαιρο και το χάντμπολ) είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν μια αρκετά στενή σχέση με τον στοιχηματισμό. Άλλωστε, οι παίχτες των χωρών αυτών στοιχηματίζουν συχνά στα γαελικά αθλήματα, ενώ κάποιες στοιχηματικές εταιρείες έχουν πραγματοποιήσει και χορηγίες προς φορείς και ομάδες.

Χορηγός του Παναθηναϊκού στο futsal η εταιρία στοιχήματος Mybet

H εταιρία στοιχήματος Mybet κάνει το ντεμπούτο της στον τομέα χορηγιών του ελληνικού αθλητισμού και ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ομάδα futsal του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για την ομάδα του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται και φέτος στο δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας, στην οποία η Mybet θα παραμείνει χορηγός έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Παραμένει χορηγός της Κοπεγχάγης η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοπεγχάγης. Η κορυφαία ομάδα της Δανίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Unibet έως και τη σεζόν 2020-2021.

Οι ιθύνοντες της στοιχηματικής εταιρείας έκριναν προσοδοφόρα τη συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα ποδοσφαίρου της Κοπεγχάγης και αποφάσισαν να την ανανεώσουν για τα τρία επόμενα χρόνια και να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες προβολής που τους παρέχει στην αγορά της Δανίας και όχι μόνο.

 

Επίσημος χορηγός των eSports η Paysafe Card

Η Paysafe είναι ιδιαίτερα γνωστή στους Έλληνες παίχτες του online στοιχήματος, ως μία από τις δημοφιλέστερες προπληρωμένες κάρτες. Χιλιάδες Έλληνες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της καθημερινά και το όνομά της έχει γίνει συνώνυμο με αυτό του online στοιχήματος.

Νέα πρέσβειρα από τις ιπποδρομίες για την εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet πρόσθεσε μία ακόμη επιτυχημένη πρέσβειρα από τον τομέα των ιπποδρομιών στο δυναμικό της, προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μελών της. Πρόκειται για την εκπαιδεύτρια Jessica Harington, η οποία θα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και διαφημιστικά μηνύματα, για λογαριασμό της Unibet, ενώ παράλληλα θα μοιράζεται τις γνώσεις της με τους παίχτες του στοιχήματος.

Πρώην κορυφαίος του τένις ο πρώτος πρεσβευτής της Pinnacle

H εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle κλείνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά του online στοιχήματος και αποφάσισε να το γιορτάσει επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σε νέους τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε τον πρώτο πρεσβευτή της στην ιστορία της: τον πρώην Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Mats Wilander.

Ανανεώθηκε η χορηγία της Ladbrokes προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes αποφάσισε να ανανεώσει τη συμφωνία χορηγίας της προς την Scottish Professional Football League (SPFL), τη διοργανώτρια Αρχή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Σκωτίας. Η ανανέωση σημαίνει ότι η Ladbrokes θα παραμείνει χορηγός των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου έως το 2020.

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη για το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, καθώς η υπάρχουσα συμφωνία με την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes έχει αποτελέσει την πιο συμφέρουσα στην ιστορία του.

Νέα συνεργασία στον τομέα μάρκετινγκ της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power

Η Paddy Power ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της στον τομέα του μάρκετινγκ. Η εταιρεία στοιχήματος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το διαφημιστικό πρακτορείο Lucky Generals και πλέον θα συνεργάζεται με το Chime Sports Marketing. Παράλληλα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το πρακτορείο WCRS, για ένα και μόνο διαφημιστικό project.

Νέα κοινωνική πρωτοβουλία από την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power Power BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair έγινε μία από τις ιδρύτριες μιας νέα κοινωνικής πρωτοβουλίας, που έχει σκοπό να προωθήσει την ισότητα και την ποικιλομορφία. Πρόκειται για την πρωτοβουλία All-in Diversity Project, η οποία είναι μη κερδοσκοπική και αφορά στη βιομηχανία του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, η πρωτοβουλία All-in Diversity Project θα εστιάζει στην προώθηση της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ισότιμης ένταξης, στον παγκόσμιο τομέα στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

 

Δικαστική διαμάχη για στοιχηματική χορηγία στην Ιταλία

Η Ιταλία αποτελεί μία από τις χώρες της Ευρώπης που διαθέτουν ανοιχτές και ρυθμιζόμενες αγορές του στοιχήματος και, μάλιστα, το ποδόσφαιρο της χώρας έχει ευνοηθεί αρκετά από τη λειτουργία της, χάρη σε ένα πλήθος χορηγιών προς ομάδες και διοργανώσεις από στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.

Χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle ανακοίνωσε μια χορηγία προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόκειται για μια νέα συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα Algarve Pro Racing, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα Le Mans του 2018.

Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους χορηγία που πραγματοποιεί η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle, μία εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τις σχέσεις της με τα eSports, προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Χορηγία πολλών… ίππων για την Pinnacle

Κατά των στοιχηματικών χορηγιών ο πρώην πρόεδρος της Paddy Power

Η επέκταση των υπηρεσιών στοιχηματισμών σε πολλές από τις καθημερινές πτυχές της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει απασχολήσει έντονα τις Αρχές τους τελευταίους μήνες και πολλές φωνές καλούν τους αρμόδιους να αποφασίσουν συρρίκνωση της αγοράς, αλλά και νέους περιορισμούς στην προβολή τους. Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει την αγγλική κοινή γνώμη είναι και οι στοχηματικές χορηγίες προς το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Nέα χορηγία της στοιχηματικης εταιρείας Unibet προς τα eSports

Η στοιχηματική εταιρεία Unibet επεκτείνει τη λίστα χορηγιών της με μια νέα συμφωνία, η οποία μάλιστα αφορά σε έναν ανερχόμενο τομέα του online στοιχήματος και του αθλητισμού γενικότερα: τα eSports. Η εταιρεία στοιχήματος προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία RFRSH Entertainment, διοργανώτρια του τουρνουά eSports BLAST Pro Series.

Χορηγός του αυστριακού σκι η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των χορηγιών της και αυτή τη φορά στρέφει το ενδιαφέρον της σε ένα από τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος ανακοίνωσαν μια νέα χορηγία προς την ÖSV, την Ομοσπονδία Σκι της Αυστρίας.

Η νέα χορηγία δίνει νέες ευκαιρίες προβολής της Interwetten στην Αυστρία, μία από τις χώρες που βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

 

Η συμφωνία χορηγίας προς το αυστριακό σκι

Πιάνουν τόπο… οι χορηγίες της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους Έλληνες αθλητές που χορηγεί η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten. Οι Νίκος Σημαντήρας, Κατερίνα Σάπαρη και Κατερίνα Γκιώνη κατάφεραν να διακριθούν στις διοργανώσεις των τελευταίων ημερών που συμμετείχαν.

Θυμίζουμε ότι η Interwetten αποτελεί χορηγό του Νίκου Σημαντήρα και της Κατερίνας Σάπαρη, ενώ και η Κατερίνα Γκιώνη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα της στοιχηματικής εταιρείας στο Spetses Mini Marathon.

 

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών

Επιτυχημένο 7ο Spetses mini Marathon με τη συμβολή της Interwetten

Για μια ακόμη χρονιά, η συνδρομή της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten ήταν καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης του Spetses mini Marathon. Η Interwetten συγκαταλέγεται στους χορηγούς της διοργάνωσης που συγκεντρώνει χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών από 30 διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετέχει και με τη δική της ομάδα στα αγωνίσματα.

Οδηγία για τις διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών από την Ε.Ε.Ε.Π.

Με αφορμή και το πρόσφατο περιστατικό με το καζίνο του εξωτερικού που επιθυμούσε να προβληθεί στη ΔΕΘ, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) προχώρησε στη σύνταξη μιας νέας οδηγίας που αφορά στη διαφημιστική προβολή στοιχηματικών εταιρειών και άλλων παρόχων τυχερών παιχνιδιών που δεν έχουν την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στην Ελλάδα.

Αποδυναμώνεται για χάρη της Unibet η Stan James

Πριν δύο περίπου χρόνια, η σημερινή Kindred (πρώην Unibet) ξεκίνησε τα επεκτατικά της σχέδια, εξαγοράζοντας ανταγωνίστριες εταιρείες στοιχηματισμού.

Επεκτείνει τη χορηγία της προς τα βελάκια η εταιρεία στοιχήματος Unibet

Η εταιρεία στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την Professional Darts Corporation (PDC), χάρη στην οποία θα παραμείνει χορηγός της για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εν λόγω συμφωνία επεκτείνει την υπάρχουσα με την PDC, καθώς και τη λίστα διοργανώσεων, στις οποίες η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet αποτελεί χορηγό.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας

Ενισχύεται η παρουσία της εταιρείας στοιχημάτων William Hill στα αγγλικά γήπεδα

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill έχει έντονη παρουσία μέσω χορηγιών και άλλων συμφωνιών στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου και η νέα της συμφωνία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή την παρουσία. Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία αποκτά πλέον πρόσβαση σε έξι ακόμη στάδια ποδοσφαίρου, μέσω μιας νέας συμφωνίας με την BD Stadia.

Για δύο ακόμη χρόνια συνεργάτης της Ρέιντζερς η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα των Ρέιντζερς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται έως το 2019, με την στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες του σταδίου όπου εδρεύει η Ρέιντζερς.

 

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

Αγγλία: Φρένο στις στοιχηματικές χορηγίες στο ποδόσφαιρο θέλουν οι Εργατικοί

Το κόμμα των Εργατικών στην Αγγλία έχει εκφράσει κατά καιρούς τις έντονες ανησυχίες του για την επέκταση του στοιχηματισμού στη χώρα και η νέα του πρόταση κυμαίνεται στην ίδια ακριβώς συχνότητα, καθώς θέλει να βάλει φρένο στις συμφωνίες χορηγίας που συνάπτουν οι εταιρείες στοιχημάτων με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Subscribe to Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες