Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες

Νέα κοινωνική πρωτοβουλία από την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power Power BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair έγινε μία από τις ιδρύτριες μιας νέα κοινωνικής πρωτοβουλίας, που έχει σκοπό να προωθήσει την ισότητα και την ποικιλομορφία. Πρόκειται για την πρωτοβουλία All-in Diversity Project, η οποία είναι μη κερδοσκοπική και αφορά στη βιομηχανία του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, η πρωτοβουλία All-in Diversity Project θα εστιάζει στην προώθηση της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ισότιμης ένταξης, στον παγκόσμιο τομέα στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

 

Δικαστική διαμάχη για στοιχηματική χορηγία στην Ιταλία

Η Ιταλία αποτελεί μία από τις χώρες της Ευρώπης που διαθέτουν ανοιχτές και ρυθμιζόμενες αγορές του στοιχήματος και, μάλιστα, το ποδόσφαιρο της χώρας έχει ευνοηθεί αρκετά από τη λειτουργία της, χάρη σε ένα πλήθος χορηγιών προς ομάδες και διοργανώσεις από στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.

Χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle ανακοίνωσε μια χορηγία προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόκειται για μια νέα συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα Algarve Pro Racing, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα Le Mans του 2018.

Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους χορηγία που πραγματοποιεί η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle, μία εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τις σχέσεις της με τα eSports, προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Χορηγία πολλών… ίππων για την Pinnacle

Κατά των στοιχηματικών χορηγιών ο πρώην πρόεδρος της Paddy Power

Η επέκταση των υπηρεσιών στοιχηματισμών σε πολλές από τις καθημερινές πτυχές της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει απασχολήσει έντονα τις Αρχές τους τελευταίους μήνες και πολλές φωνές καλούν τους αρμόδιους να αποφασίσουν συρρίκνωση της αγοράς, αλλά και νέους περιορισμούς στην προβολή τους. Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει την αγγλική κοινή γνώμη είναι και οι στοχηματικές χορηγίες προς το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Nέα χορηγία της στοιχηματικης εταιρείας Unibet προς τα eSports

Η στοιχηματική εταιρεία Unibet επεκτείνει τη λίστα χορηγιών της με μια νέα συμφωνία, η οποία μάλιστα αφορά σε έναν ανερχόμενο τομέα του online στοιχήματος και του αθλητισμού γενικότερα: τα eSports. Η εταιρεία στοιχήματος προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία RFRSH Entertainment, διοργανώτρια του τουρνουά eSports BLAST Pro Series.

Χορηγός του αυστριακού σκι η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των χορηγιών της και αυτή τη φορά στρέφει το ενδιαφέρον της σε ένα από τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος ανακοίνωσαν μια νέα χορηγία προς την ÖSV, την Ομοσπονδία Σκι της Αυστρίας.

Η νέα χορηγία δίνει νέες ευκαιρίες προβολής της Interwetten στην Αυστρία, μία από τις χώρες που βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

 

Η συμφωνία χορηγίας προς το αυστριακό σκι

Πιάνουν τόπο… οι χορηγίες της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους Έλληνες αθλητές που χορηγεί η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten. Οι Νίκος Σημαντήρας, Κατερίνα Σάπαρη και Κατερίνα Γκιώνη κατάφεραν να διακριθούν στις διοργανώσεις των τελευταίων ημερών που συμμετείχαν.

Θυμίζουμε ότι η Interwetten αποτελεί χορηγό του Νίκου Σημαντήρα και της Κατερίνας Σάπαρη, ενώ και η Κατερίνα Γκιώνη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα της στοιχηματικής εταιρείας στο Spetses Mini Marathon.

 

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών

Επιτυχημένο 7ο Spetses mini Marathon με τη συμβολή της Interwetten

Για μια ακόμη χρονιά, η συνδρομή της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten ήταν καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης του Spetses mini Marathon. Η Interwetten συγκαταλέγεται στους χορηγούς της διοργάνωσης που συγκεντρώνει χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών από 30 διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετέχει και με τη δική της ομάδα στα αγωνίσματα.

Οδηγία για τις διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών από την Ε.Ε.Ε.Π.

Με αφορμή και το πρόσφατο περιστατικό με το καζίνο του εξωτερικού που επιθυμούσε να προβληθεί στη ΔΕΘ, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) προχώρησε στη σύνταξη μιας νέας οδηγίας που αφορά στη διαφημιστική προβολή στοιχηματικών εταιρειών και άλλων παρόχων τυχερών παιχνιδιών που δεν έχουν την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στην Ελλάδα.

Αποδυναμώνεται για χάρη της Unibet η Stan James

Πριν δύο περίπου χρόνια, η σημερινή Kindred (πρώην Unibet) ξεκίνησε τα επεκτατικά της σχέδια, εξαγοράζοντας ανταγωνίστριες εταιρείες στοιχηματισμού.

Επεκτείνει τη χορηγία της προς τα βελάκια η εταιρεία στοιχήματος Unibet

Η εταιρεία στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την Professional Darts Corporation (PDC), χάρη στην οποία θα παραμείνει χορηγός της για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εν λόγω συμφωνία επεκτείνει την υπάρχουσα με την PDC, καθώς και τη λίστα διοργανώσεων, στις οποίες η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet αποτελεί χορηγό.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας

Ενισχύεται η παρουσία της εταιρείας στοιχημάτων William Hill στα αγγλικά γήπεδα

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill έχει έντονη παρουσία μέσω χορηγιών και άλλων συμφωνιών στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου και η νέα της συμφωνία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή την παρουσία. Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία αποκτά πλέον πρόσβαση σε έξι ακόμη στάδια ποδοσφαίρου, μέσω μιας νέας συμφωνίας με την BD Stadia.

Για δύο ακόμη χρόνια συνεργάτης της Ρέιντζερς η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα των Ρέιντζερς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται έως το 2019, με την στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες του σταδίου όπου εδρεύει η Ρέιντζερς.

 

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

Αγγλία: Φρένο στις στοιχηματικές χορηγίες στο ποδόσφαιρο θέλουν οι Εργατικοί

Το κόμμα των Εργατικών στην Αγγλία έχει εκφράσει κατά καιρούς τις έντονες ανησυχίες του για την επέκταση του στοιχηματισμού στη χώρα και η νέα του πρόταση κυμαίνεται στην ίδια ακριβώς συχνότητα, καθώς θέλει να βάλει φρένο στις συμφωνίες χορηγίας που συνάπτουν οι εταιρείες στοιχημάτων με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας.

Αποχώρησε την τελευταία στιγμή από χορηγία η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Πριν μερικές ημέρες, η αμερικανική ομάδα ποδηλασίας Cannondale-Drapac ανακοίνωσε πως ενδεχομένως δε θα καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της μέσα στο 2018, καθώς η αναμενόμενη χορηγός της αποχώρησε την τελευταία στιγμή. Το όνομα της χορηγού δεν έγινε γνωστό, αλλά σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα (σε ιστοσελίδες όπως οι Cycling Weekly και AD.nl), η εταιρεία αυτή δεν ήταν άλλη από την Unibet.

Χορηγός της Χόφενχαϊμ η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten εμπλέκεται δυναμικά μέσω χορηγιών στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα και η παρουσία της στα γερμανικά γήπεδα γίνεται ακόμη πιo έντονη, χάρη στη νέα συμφωνία χορηγίας που ανακοίνωσε. Πρόκειται για μια χορηγία προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Χόφενχαϊμ που αγωνίζεται στη γερμανική Bundesliga.

Η νέα συμφωνία θα αποφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές. Ειδικά η στοιχηματική εταιρία Interwetten θα αποκτήσει μία ακόμη δίοδο προς τους λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου, μέσω της παρουσίας της στο γήπεδο της Χόφενχαϊμ.

Χορηγίες προς Λέστερ και Μπέρνλι ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η αγγλική Premier League, ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά οι ανακοινώσεις για συνεργασίες ανάμεσα στις ομάδες και σε στοιχηματικές εταιρείες συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό. Πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν οι ανακοινώσεις της εταιρείας στοιχηματισμού Ladbrokes για δύο νέες χορηγίες της προς ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Χορηγός των αυστραλιανών Supercars η στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από εκείνες τις εταιρείες στοιχημάτων που δε διστάζει να επεκτείνει τη χορηγική δράση της και εκτός των συνηθισμένων (όπως το ποδόσφαιρο) και η νέα συμφωνία που υπέγραψε αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει χορηγό του Virgin Australia Supercars Championship για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον επεκτείνεται και στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Χορηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

H Ladbrokes ανακοίνωσε μία νέα χορηγία της, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τη χορηγία της προς την ομάδα ποδοσφαίρου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία θα προσφέρει ευκαιρίες προώθησης στην εταιρεία στοιχηματισμού και ευκαιρίες για αποκλειστικές προσφορές στους οπαδούς της ομάδας.

Η νέα συμφωνία έχει διάρκεια τριών ετών και ενισχύει την ήδη καθιερωμένη παρουσία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Χορηγός της Σάντερλαντ η στοιχηματική εταιρία Coral

Η στοιχηματική εταιρία Coral αποτελεί πλέον έναν από τους χορηγούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σάντερλαντ. Αναλυτικότερα, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, η Coral αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Σάντερλαντ, για τη σεζόν 2017-2018.

Μέσω της νέας συμφωνίας χορηγίας, η Coral ενισχύει τη θέση στον τομέα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και της αγγλικής αγοράς του στοιχήματος γενικότερα, μέσω των νέων ευκαιριών προβολής που αποκτά.

 

Τα οφέλη της συμφωνίας για την Coral

Χορηγός της Μπορούσια Γκλάντμπαχ η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε πως υπέγραψε μια νέα συμφωνία χορηγίας, με μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Πρόκειται για την ομάδα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga στις 18 Αυγούστου.

Η νέα συμφωνία καθιστά τη Mybet έναν από τους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και επίσημο συνεργάτη της στο στοίχημα.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Ζωντανή μετάδοση τουρνουά eSports από την στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet θα μεταδώσει ζωντανά για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα τουρνουά eSports, μετά από τη συμφωνία που πραγματοποίησε με τους διοργανωτές του PGL Major Krakow. Πρόκειται για ένα τουρνουά με αντικείμενο το δημοφιλές videogame Counter-Strike: GO, από το οποίο η Unibet θα μεταδώσει ζωντανά περισσότερες από 80 ώρες, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Όπως είναι φυσικό, η Unibet θα δίνει παράλληλα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αναμετρήσεις του τουρνουά.

 

Στοιχήματα και ζωντανή μετάδοση του τουρνουά

Χορηγός της ελληνικής ιστιοπλοΐας η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten αποτελεί μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που άργησαν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια δραστηριότητας στην Ελλάδα, αλλά πλέον φροντίζει να κερδίσει το χαμένο έδαφος, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα στα μέλη της. Στην ίδια λογική, η στοιχηματική εταιρεία έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στον τομέα του ελληνικού αθλητισμού, μέσω χορηγιών και γενικότερων συνεργασιών.

Δύο νέες χορηγίες για την εταιρία στοιχήματος Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται έντονα στον τομέα των χορηγιών προς διάφορα αθλήματα και οι τελευταίες κινήσεις της έρχονται να επιβεβαιώσουν ακριβώς αυτό. Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της χορηγίας της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Άστον Βίλα, η στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε άλλες δύο χορηγίες: μία προς το Warwickshire County Cricket Club και μία προς το Supercars Championship.

Χορηγός της Γιουβέντους η στοιχηματική εταιρία BetFair

Η εταιρία στοιχηματισμού BetFair ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ιταλικής Γιουβέντους. Η νέα χορηγία μπαίνει επίσημα σε ισχύ τη σεζόν 2017-2018 και αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της, λοιπόν, η BetFair αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Γιουβέντους.

 

Ωφελούνται και οι δύο πλευρές

Χορηγός της Άστον Βίλα η στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet, μία από τις κορυφαίες και πιο δραστήριες εταιρείες στοιχηματισμού στο χώρο, ανακοίνωσε πως θα αποτελεί στο εξής τον επίσημο χορηγό της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Άστον Βίλα. Η νέα συμφωνία χορηγίας θα τεθεί ουσιαστικά σε ισχύ από την έναρξη της σεζόν 2017-2018, αλλά ήδη η στοιχηματική ιστοσελίδα της Unibet γιορτάζει το γεγονός με αποκλειστικές προσφορές.

 

Η συμφωνία χορηγίας της Unibet

Απαντά στην FA για τη διακοπή των στοιχηματικών χορηγιών η UKGC

Πριν μερικές ημέρες, ο κόσμος του στοιχήματος άκουσε με σχετική έκπληξη την απόφαση της FA, της διοργανώτριας Αρχής του ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, να διακόψει κάθε χορηγική σχέση που είχε με τις στοιχηματικές εταιρείες. Η απόφαση αυτή έφερε και την ακύρωση της συμφωνίας ανάμεσα στην FA και την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes, η οποία είχε ισχύ ακόμη τριών χρόνων.

Τέλος στην χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes προς την FA

H Ladbrokes είχε ανακοινώσει από την προηγούμενη σεζόν μια νέα χορηγία προς την FA (English Football Association), διάρκειας τεσσάρων ετών. Πριν καν ολοκληρωθεί ένας χρόνος, όμως, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes δε θα αποτελεί πια τον επίσημο χορηγό της FA. Ο λόγος της λύσης της συμφωνίας, μάλιστα, σημαίνει ότι δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει κάποια άλλη στοιχηματική εταιρία.

 

Παραμένει έμμεσα στους χορηγούς της La Liga η Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes δραστηριοποιείται και στην ισπανική αγορά, μέσω της συνεργασίας της με την ισπανική εταιρεία Cirsa. Οι δύο εταιρείες έχουν σχηματίσει μια κοινοπραξία με το όνομα Sportium, η οποία έχει έντονη παρουσία στην αγορά του online στοιχήματος, αλλά και στον τομέα των χορηγιών.

Η παρουσία αυτή της Sportium (και εμμέσως της Ladbrokes) ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη νέα συμφωνία των δύο στοιχηματικών εταιρειών με τους υπεύθυνους της κορυφαίας κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της La Liga.

Νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes στο γκολφ

H Ladbrokes συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνες τις στοιχηματικές εταιρείες που έχουν έντονη παρουσία στον τομέα των χορηγιών, σε διάφορα αθλήματα. Αν και κυρίως επικεντρώνεται στις ιπποδρομίες, όσον αφορά στις χορηγίες της, η Ladbrokes επεκτείνεται και σε άλλα αθλήματα.

Αυτό ακριβώς έκανε και με τη νέα συμφωνία χορηγίας που ανακοίνωσε. Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον χορηγό της αρμόδιας Αρχής του γκολφ στην Αυστραλία, PGA.

 

Οι λεπτομέρειες της χορηγίας

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Subscribe to Διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγίες