Η Unibet νέα χορηγός του Eurohockey

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet υπέγραψε μια νέα συμφωνία χορηγίας, η οποία την καθιστά μεγάλη χορηγό του πρωταθλήματος εθνικών ομάδων χόκεϊ Eurohockey Championships. Η συμφωνία ισχύει για τη διοργάνωση του 2015 και, χάρη σε αυτή, το πρωτάθλημα θα ονομάζεται πλέον Unibet Eurohockey Championships.

 

Η συμφωνία υπογράφτηκε από τους τρεις ενδιαφερόμενου φορείς: τη Unibet, τη διοργανώτρια European Hockey Federation (EHF) και την Ένωση England Hockey της Αγγλίας, η οποία θα φιλοξενήσει φέτος το πρωτάθλημα, στις 21-30 Αυγούστου.

 

Ο διευθυντής των επιχειρήσεων της Unibet στην Αγγλία, τέλος, Phillip Manzi, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποτελέσουμε τον χορηγό του Eurohockey Championships 2015 και πιστεύουμε πως αυτή η κίνηση ταιριάζει με τις αξίες του πάθους, της φιλικότητας και της εξειδίκευσης που χαρακτηρίζουν τη Unibet. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε σπίτι κάθε αθλήματος, ειδικά αυτών με τα οποία παθιάζεται ο κόσμος, και το χόκεϊ σίγουρα αποτελεί ένα από αυτά».

Η Unibet έχει έτος ιδρύσεως το 1999 και θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη προσφέροντας στοιχήματα σε όλες τις ποδοσφαιρκές διοργανώσεις και όχι μόνο!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.