Συνεχίζεται η διαφημιστική καμπάνια της Ladbrokes με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg

Πριν μερικές εβδομάδες, η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes λάνσαρε μια διαφημιστική καμπάνια στην Αυστραλία, με κεντρικό άξονα το σύνθημα “Ladbroke It” και ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, με πρωταγωνιστή τον αστέρα του Hollywood, Mark Wahlberg. Η συγκεκριμένη καμπάνια κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη και για αυτό το λόγο συνεχίζεται, έχοντας ήδη δύο ακόμα προσθήκες.

Συγκεκριμένα, η Ladbrokes ετοίμασε δύο ακόμα διαφημιστικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον Wahlberg, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως ο chief entertainment officer της στοιχηματικής εταιρείας. Το πιο πρόσφατο από τα συγκεκριμένα βίντεο, μάλιστα, έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους παίχτες για το θέμα του εθισμού στον τζόγο.

 

Οι νέες διαφημίσεις της Ladbrokes

Η νέα καμπάνια της Ladbrokes βασίζεται στο σύνθημα “Ladbroke It” και επικεντρώνεται στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, έχουν προβληθεί τρία σύντομα βίντεο, στο πλαίσιο της καμπάνιας. Στο πρώτο, ο Wahlberg πρωταγωνιστεί ουσιαστικά σε ένα teaser 10 δευτερολέπτων, το οποίο όμως χρησιμοποιεί εντυπωσιακά εφέ. Τα εφέ πρωταγωνιστούν και στο δεύτερο βίντεο, κατά το οποίο ο Wahlberg συστήνεται στους υπαλλήλους της Ladbrokes ως Mike Iceberg, chief entertainment officer της εταιρείας. Στο τρίτο βίντεο, τέλος, ο Wahlberg αναφέρεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και δίνει συμβουλές (με χιουμοριστικό τρόπο) σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ladbrokes, τέλος, έχει λάβει προς το παρόν άκρως θετικές κριτικές στην αγορά της Αυστραλίας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, ο ανταγωνισμός των στοιχηματικών εταιρειών της Αυστραλίας στο πεδίο της διαφήμισης έχει φουντώσει! Άλλωστε, η καμπάνια της Ladbrokes και ο Mark Wahlberg έχουν να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καμπάνιες με πρωταγωνιστές αστέρια του παγκόσμιου στερεώματος, όπως ο θρυλικός παίχτης του NBA Shaquille O'Neal, που πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις της PointsBet.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.