Το στοιχημα online

Στοίχημα Το στοίχημα συναρπάζει μικρούς και μεγάλους εδώ και χρόνια κι απο τα μέσα του 1990 πέρασε απο τα γήπεδα ή τα πρακτορεία στο ίντερνετ και στους υπολογιστές και ονομάστηκε στοίχημα online (η διαδικτυακό στοίχημα). Στη συνέχεια άλλαξαν σχεδόν όλα όσα γνωρίζαμε για το στοίχημα μέχρι τοτε! Οι φίλοι του στοιχήματος μπορούσαν να παίξουν απ’το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να επισκευθούν το πρακτορείο στοιχημάτων ή κάποιο γήπεδο κι αυτό σιγά σιγά αύξησε τον αριθμό των παικτών του στοιχήματος και τράβηξε την προσοχή κάποιον επιχειρηματιών που πρόβλεψαν ότι το μέλλον του στοιχήματος θα αναπτυχθεί αρκετά μέσω του ίντερνετ.

Δείτε τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στοιχήματος επένδυσαν αρκετά λεφτά στην ανάπτυξη αυτής της νέας μορφής στοιχηματισμού και προσπάθησαν να εισάγουν καινούρια δεδομένα στη φτωχή γκάμα των προϊόντων του στοιχήματος. Η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών απελευθέρωσε τους μπουκμεϊκερς (γνωστοί και ως μπουκ στην Ελλάδα) απ’το πρόβλημα των υπερπολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών που έπρεπε να κάνουν για να υπολογίσουν μια τιμή ή ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων και έτσι τους επέτρεψε να δημιουργήσουν καινούριους τύπους στοιχημάτων καθώς και να επιτρέψουν πολλαπλούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων στο ίδιο κουπόνι στοιχήματος. Έτσι ο κόσμος μπορούσε πλέον να παίξει στοιχήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ιππόδρομο στον ίδιο κουπόνι αλλά και να ζητήσει διάφορους συνδυασμούς αποτελεσμάτων (π.χ. μονά αποδεκτά, διπλές επιλογές, στάνταρ παιχνίδια, κτλ). Η ανάπτυξη του ίντερνετ είχε ήδη στρώσει το δρόμο σε διάφορες τράπεζες και έξυπνους επιχειρηματίες που βοήθησαν στην γιγάντωση του στοιχήματος μέσω του ίντερνετ με την εισαγωγή τρόπων πληρωμής για στοιχηματικές εταιρείες. Στην πορεία η εφευρετικότητα των στοιχηματικών εταιρειών πέρασε σε πολύ υψηλά επίπεδα και ξεκινήσαμε την εποχή της απόλυτης τεχνολογικής ελευθερίας του στοιχήματος.

Το στοίχημα live (ζωντανό στοίχημα) προστέθηκε στα όπλα του online στοιχήματος και κάπου εκεί η πλάστιγγα ξεκίνησε να γέρνει καθαρά προς τη μεριά της τεχνολογίας. Στα Ελληνικά πρακτορεία στοιχημάτων, μονοπωλούμενα απ’τον ΟΠΑΠ, άργησαν να μπουν στο νόημα και οι φίλοι του τζόγου προτίμησαν το ίντερνετ για μπορούν να παίζουν στοίχημα online σε όποιο άθλημα θέλουν, ότι ώρα θέλουν κι ακόμα και μετά την εκκίνηση του αγώνα ή της κούρσας στην που ήθελαν να ποντάρουν!

Το μέγεθος επιτυχίας του ζωντανού στοιχήματος ανάγκασε τις στοιχηματικές εταιρίες να το προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να εισάγουν την ζωντανή μετάδοση / live streaming αγώνων, ιπποδρομιών, κυνοδρομιών κτλ που βρήκε ισχυρή απήχηση στους παίκτες του στοιχήματος. Βλέποντας κούρσες και παιχνίδια απ'όλο το κόσμο πλέον το στοίχημα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος άσος που θα τραβήξουν οι εταιρείες στοιχημάτων απ’το μανίκι τους.