Συνεχίζεται η χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Betshop προς την ΚΑΕ ΑΕΚ

Η εταιρία στοιχήματος Betshop αποτέλεσε τον βασικό χορηγό της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν και, όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους. Πριν μερικές ημέρες, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως αυτή θα συνεχιστεί και πως η Betshop θα αποτελέσει βασικό χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ και την τρέχουσα σεζόν.

Χάρη στη νέα συμφωνία, λοιπόν, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, σε μια χρονιά που, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, μπορεί να φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

 

Οι δηλώσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της χορηγίας

Την ανανέωση της χορηγίας προς την ΑΕΚ σχολίασε ο ιδρυτής της εταιρίας B2B Gaming Services, ιδιοκτήτριας της Betshop, Γαβριήλ Χαλεπλής: “Με την ΑΕΚ μας ενώνουν πολλά περισσότερα από την περσινή εξαιρετική μας συνεργασία. Μας ενώνει η αγάπη για το καλό παιχνίδι και η προσήλωση στην προσφορά, στην ανταπόδοση της αγάπης του κόσμου μας. Εκτός από τους τίτλους, η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της ΑΕΚ είναι αυτή ακριβώς η αγάπη. Ευχόμαστε στην ομάδα να συνεχίσει να σηματοδοτεί ιδανικά που μας κάνουν όλους υπερήφανους και να μετατρέπει μοναδικά το όραμα σε πράξη. Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να κρατάς την αγάπη ζωντανή!”.

Αντίστοιχα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε: “Με τον κ. Γαβριήλ Χαλεπλή μας ενώνουν κοινά ιδανικά, κοινές ιδέες για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτής της κατεύθυνσης με στόχο το κοινό όραμα και η ανάγκη ανανέωσης της συνεργασίας, θέλω να ευχαριστήσω τον ιδρυτή της Εταιρίας και διεθνή Έλληνα επιχειρηματία, τον κ. Χαλεπλή, για την εμπιστοσύνη. Η ΑΕΚ κατέκτησε τη χρονιά που τελείωσε ακόμη ένα διεθνές τρόπαιο (Διηπειρωτικό Κύπελλο) διατηρώντας ψηλά και μόνη τα τελευταία χρόνια, τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό, σε συλλογικό επίπεδο, ενώ δικαιωθήκαμε για όσα είχαμε εξαγγείλει στην εκκίνηση της περασμένης περιόδου, όταν και συμφωνήσαμε με τη Betshop ως Μεγάλο Χορηγό στην ένδοξη φανέλα της Ομάδας μας. Να είστε σίγουροι, ότι το επόμενο διάστημα θα συνδυαστεί η συνεργασία μας αυτή με ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη