Νέα συνεργασία στις ΗΠΑ για την Flutter Entertainment

Η εταιρεία FanDuel, ιδιοκτησίας της Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair), ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία της στην αγορά των ΗΠΑ. Αναλυτικότερα, η εταιρεία που εξειδικεύεται στα fantasy sports αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της ομάδας των Pittsburgh Steelers, που αγωνίζεται στο NFL.

Η FanDuel αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη fantasy sports της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες προβολής στην εταιρεία στοιχήματος.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συνεργασία της FanDuel;

Χάρη στη νέα συνεργασία της FanDuel, το λογότυπό της θα βρίσκεται στους διαφημιστικούς χώρους του σταδίου που χρησιμεύει ως έδρα των Pittsburgh Steelers. Παράλληλα, θα εμφανίζεται σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων, καθώς και σε προωθητικές ενέργειες της ομάδας.

Από τη νέα αυτή συνεργασία, πάντως, δε θα ωφεληθούν μόνον οι δύο πλευρές, αλλά και οι οπαδοί των Steelers οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς μέσω της FanDuel και να κερδίζουν εισιτήρια, πακέτα VIP κτλ..

 

Η παρουσία της FanDuel στην αμερικανική αγορά

Η FanDuel αποτελεί μία από τις εταιρείες που ανήκουν στην Flutter Entertainment (μαζί με τις Paddy Power, BetFair και άλλες) και την πιο επιτυχημένη στην αμερικανική αγορά. Άλλωστε, δραστηριοποιείται νόμιμα σε κάποιες από τις μεγαλύτερες αγορές των ΗΠΑ, όπως το New Jersey και η Pennsylvania (όπου εδρεύουν οι Pittsburgh Steelers) και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, αφού κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του 2019 εξασφάλισε 7,1 εκατομμύρια δολάρια στο στοίχημα, περισσότερα από κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στις ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.