Χορηγός των Legends 2004 η στοιχηματική εταιρία Betshop!

H στοιχηματική εταιρία Betshop εξασφάλισε μία ακόμη μοναδική χορηγία, ενισχύοντας τους Legends 2004 και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην αναβίωση του τελικού του EURO 2004 ανάμεσα σε Ελλάδα και Πορτογαλία! Οι παλαίμαχοι παίχτες των δύο ομάδων βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, και η Betshop βρέθηκε στο πλευρό της ελληνικής ομάδας, η οποία μάλιστα εξασφάλισε για μια ακόμη φορά τη νίκη!

Η Betshop βρέθηκε στη διοργάνωση του αγώνα ως Silver Sponsor και συμμετείχε ενεργά στο εορταστικό κλίμα. Πέντε τυχερά μέλη της, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

 

Η χορηγία της Betshop στο Legends 2004 – Portugal Legends

Από τη θέση του χορηγού, η Betshop είχε έντονη παρουσία στο γήπεδο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής διοργάνωσης. Του αγώνα προηγήθηκε ένας διαγωνισμός, μέσω του οποίου πέντε τυχεροί παίχτες του στοιχήματος εξασφάλισαν αντίστοιχες προσκλήσεις, αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα: τους Καφέ, Γιαννακόπουλο, Κατεργιαννάκη, Παπαδόπουλο και Τσιάρτα, οι οποίοι τους χάρισαν και υπογεγραμμένες φανέλες.

Παράλληλα, η Betshop ήταν υπεύθυνη και για τη βράβευση του MVP του αγώνα. Το βραβείο εξασφάλισε ο Κώστας Κατσουράνης και την βράβευση πραγματοποίησε η CMO της Betshop.gr, Σέβη Πόντη. O Κατσουράνης, τέλος, δήλωσε κατά τη βράβευσή του: “Όπως λέει και ο Ρεχάγκελ, η νίκη είναι αναντικατάστατη. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Είχε κόσμο, που στήριξε και αγαπάει αυτή την ομάδα. Έκανε έστω και λίγους, αλλά πιστούς οπαδούς. Τα εισιτήρια πουλήθηκαν, είχε καλή ατμόσφαιρα, είναι και 4 Ιουλίου. Δεν είναι δύσκολο να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο. Είναι ευθύνη όλων να το κάνουμε και κυρίως στα νέα παιδιά. Να… φυτέψουμε μια άλλη νοοτροπία και οπτική”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.