Μέγας χορηγός του 11ου Διεθνή Μαραθωνίου ο Stoiximan

Ο Stoiximan συγκαταλέγεται στους μεγάλους χροηγούς του 11ου Διεθνή Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος” και στηρίζει με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό. Ο μαραθώνιος διεξάγεται την Κυριακή 3 Απριλίου και στην ομάδα του Stoiximan θα συμμετέχουν και γνωστοί και καταξιωμένοι αθλητές, των οποίων η ιστοσελίδα του online στοιχήματος αποτελεί χορηγό. Αναλυτικότερα, θα συμμετάσχουν οι Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, η Βασιλική Μιλλούση και η Ράνια Ρεμπούλη.

 

Σχετικά με τη χορηγία, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής marketing και επικοινωνίας του Stoiximan, δήλωσε: "Η συμμετοχή μας ως Stoiximan δεν εξαντλείται στη χορηγία. Πιστοί στο μεγάλο μας πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούμε τα τελευταία δύο χρόνια θα αξιοποιήσουμε την παρουσία μας με κοινωνικές δράσεις που ξεκινούν από εθελοντική αιμοδοσία τις ημέρες πριν από το αγώνα, σε περιβαλλοντικές δράσεις την ημέρα του αγώνα και κυρίως στην ενίσχυση ιδρυμάτων για παιδιά στην περιοχή στο πλαίσιο του προγράμματος μας "Μικροί Ήρωες". Αλλά για αυτά θα μας επιτρέψετε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι για εμάς είναι μια γιορτή όχι μόνο για τους δρομείς αλλά και τις οικογένειες τους τους φίλους τους και όλη τη Θεσσαλονίκη".

O Stoiximan από τότε που εντάχτηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας παρουσιάζει σημαντικό έργο με τις χορηγίες αλλά και με την κοινωνική του δράση, φυσικά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.