Χορηγός των Τσέλσι και Τότεναμ η William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε δύο νέες χορηγίες προς τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Premier League στο ποδόσφαιρο. Έτσι, η ιστοσελίδα του στοιχήματος αποτελεί πλέον χορηγό των Τσέλσι και Τότεναμ.

 

Η πρώτη από αυτές της χορηγίες, αφορά στην Τσέλσι και έχει ισχύ τριών ετών. Χάρη σε αυτή, η William Hill θα αποκτήσει την ευκαιρία να προβληθεί στο στάδιο Stamford Bridge και στα ψηφιακά μέσα της ομάδας (ιστοσελίδα και social media), ενώ τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές.

 

Αντίστοιχα, η δεύτερη χορηγία καθιστά τη William Hill επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος της Τότεναμ, στην ευρωπαϊκή και αυστραλιανή αγορά. Η εταιρεία θα αποκτήσει διόδους προβολής στο στάδιο White Hart Lane και στα social media της ομάδας, ενώ η William Hill δε θα υποστηρίζει οικονομικά μόνο την ομάδα, αλλά και τον οργανισμό Tottenham Hotspur Foundation.

 

Όσον αφορά στην χορηγία προς την Τσέλσι, ο Alex O’Shaughnessy, υπεύθυνος μάρκετινγκ της William Hill, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολοκληρώσαμε την συμφωνία συνεργασίας με την Τσέλσι. Αποτελεί, άλλωστε, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον πλανήτη και υιοθετεί πνεύμα νικητή μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε πανευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την ομάδα και θα χτίσουμε νέους δεσμούς με τους πιστούς οπαδούς της”.

 

H William Hill είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας καθώς λειτουργεί ως στοιχηματική εταιρία πάνω από εβδομήντα χρόνια ενώ διαδικτυακά ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1998.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.