Πριμ και συγχαρητήρια από τη Novibet στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Η στοιχηματική εταιρία Novibet, μεγάλος χορηγός των ομάδων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, συνεχάρη τις αθλήτριες της ομάδας πόλο του ΟΣΦΠ, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που πέτυχαν το Σάββατο 25 Απριλίου. Η ομάδα του Ολυμπιακού επιβλήθηκε της αήττητης Σαμπαντέλ με 10-9, στον τελικό του Final Four της Euroleague, ο οποίος διεξήχθη στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά.

 

Η Novibet, λοιπόν, εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στη διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη. Ο γενικός διευθυντής της Novibet, μάλιστα, Νίκος Χαλικιάς, ανακοίνωσε πως θα δοθεί και πριμ στις αθλήτριες της ομάδας, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, στο πλαίσιο των δράσεων έμπρακτης υποστήριξης του ελληνικού αθλητισμού που έχει αναλάβει η εταιρεία του online στοιχήματος.

 

Στο ίδιο πλαίσιο, ο υπεύθυνος του τομέα δημοσίων σχέσεων της Novibet, Σταύρος Κυριακίδης, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΟΣΦΠ, στο τεχνικό επιτελείο, σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και, φυσικά, στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, κ. Μιχάλη Κουντούρη. Η ανεπανάληπτη αυτή επιτυχία ξεπερνάει τα στενά οπαδικά πλαίσια και φέρνει στον αφρό για μια ακόμα φορά την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς στη Novibet θα συνεχίσουμε αδιάκοπα να υποστηρίζουμε και να προβάλλουμε αθλητές 'θρύλους' - σαν τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού - χωρίς ηρωισμούς και μεγαλοστομίες". Αντίστοιχα, ο διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της εταιρείας, Γιώργος Μπαρπάτσης, συμπλήρωσε: "Στις δυσκολίες που περνάει η ελληνική κοινωνία, οι Έλληνες αθλητές, όχι μόνο αντέχουν και ανθίστανται, αλλά κάνουν πραγματικότητα στο παγκόσμιο κοινό το όραμα της δημιουργικής Ελλάδας, που υπάρχει και θα εξακολουθεί να υπάρχει". 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και διαθέτει και καζίνο live και online για τους παίχτες της!

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.