Μέχρι το 2016 χορηγός της Schalke 04 η Bet-at-home

H Βet-at-home ανανέωσε τη συμφωνία της με τη Schalke 04, το οποίο σημαίνει πως η εταιρεία του online στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός του γερμανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Η νέα συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sponsors.de, κοστολογείται στο ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

 

Η Βet-at-home αποτελεί χορηγό της Schalke 04 από το 2011, κερδίζοντας προβολή στις LED πινακίδες του γηπέδου και στα πάνελ των συνεντεύξεων της ομάδας, καθώς και δικό της τομέα online στοιχήματος στην επίσημη ιστοσελίδα της Schalke.

Η Bet-at-home ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στην ποικιλία της σε αγώνες και στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.