Παραμένει χορηγός της Γκρόντιγκ η Interwetten

H στοιχηματική εταιρία Interwetten υπέγραψε συμφωνία επέκτασης της χορηγίας της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Γκρόντιγκ που αγωνίζεται στο αυστριακό πρωτάθλημα. Η νέα συμφωνία επεκτείνει τη χορηγία της Interwetten προς την ομάδας έως και το τέλος της σεζόν 2018/2019.

 

Η εταιρία του στοιχήματος, μάλιστα, παραμένει στη θέση του μεγάλου χορηγού της Γκρόντιγκ και το λογότυπό της θα βρίσκεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών. Η συγκεκριμένη συμφωνία, λοιπόν, θα διατηρήσει ανοιχτές τις σημαντικές ευκαιρίες προβολής που είχε έως σήμερα η Interwetten στο αυστριακό πρωτάθλημα.

 

Η Interwetten, όμως, δε θα μείνει εκεί. Ανακοίνωσε, άλλωστε, ήδη κάποιες διαφημιστικές πρωτοβουλίες, με αφορμή την επέκταση της συμφωνίας, όπως για παράδειγμα, μια συλλεκτική ρετρό φανέλα που θα χρησιμοποιηθεί για τη διοργάνωσης μιας φιλανθρωπικής καμπάνιας.

 

Ο Werner Becher, CEO της Interwetten, δήλωσε μετά την υπογραφή της επέκτασης της συμφωνίας: “Είμαστε χαρούμενοι που παραμένουμε στο πλευρό της Γκρόντιγκ και κατά τη διάρκεια των επόμενων αγωνιστικών σεζόν. Κάτι καλό συμβαίνει και αναπτύσσεται στην ομάδα και θέλουμε να αποτελέσουμε μέρος της”.

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και θεωρείται από τις πιο δημοφιλή αλλά και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.