Χορηγός της ελληνικής ιστιοπλοΐας η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten αποτελεί μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που άργησαν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια δραστηριότητας στην Ελλάδα, αλλά πλέον φροντίζει να κερδίσει το χαμένο έδαφος, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα στα μέλη της. Στην ίδια λογική, η στοιχηματική εταιρεία έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στον τομέα του ελληνικού αθλητισμού, μέσω χορηγιών και γενικότερων συνεργασιών.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωσή της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Interwetten αποτελεί πλέον την χορηγό της ομάδας των Μπόζη-Κλωναρίδου στην ιστιοπλοΐα.

 

Μπόζη-Κλωναρίδου με τη στήριξη της Interwetten

Το δίδυμο των Μπόζη-Κλωναρίδου έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό, στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. Έχουν κατακτήσει, άλλωστε, μία 2η και μία 3η θέση σε Παγκόσμια πρωταθλήματα Νεανίδων, μία 3η θέση σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και είναι πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία γυναικών. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, τα βλέμματα των δύο ιστιοπλόων είναι στραμμένα στις μελλοντικές επιτυχίες τους και, φυσικά, στη συμμετοχή και διάκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Αρωγός σε αυτή τους την προσπάθεια και σε κάθε μελλοντική συμμετοχή τους σε κορυφαίες διοργανώσεις θα είναι πλέον η εταιρεία στοιχηματισμού Interwetten.

 

Η χορηγία της Interwetten

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της Interwetten, η νέα χορηγία αποτελεί κομμάτι του κοινωνικού έργου που παράγει και στη χώρα μας, στηρίζοντας σημαντικούς αθλητές και αθλήτριες που έχουν τα φόντα να αναδείξουν τον ελληνικό αθλητισμό σε κοινωνικό επίπεδο. Επίσης, το ήθος των Μπόζη-Κλωναρίδου, οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες τους, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας τους και την αίγλη του αθλήματος εγγυώνται μια αποτελεσματική συνεργασία που δε μπορεί παρά να φέρει επιτυχίες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.