Χορηγία προς τους μηχανοκίνητους αγώνες Nascar ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet προσανατολίζεται στην επέκταση της παρουσίας της στην αμερικανική αγορά και πρόσφατα πέτυχε μια συμφωνία χορηγίας που θα τη βοηθήσει αρκετά. Η νέα χορηγία αφορά στους μηχανοκίνητους αγώνες Nascar, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στις ΗΠΑ, και θα τη βοηθήσει να προβάλλει τις υπηρεσίες της σε ένα μεγάλο κοινό στις νόμιμες αγορές στοιχήματος της χώρας.

Αναλυτικότερα, η Unibet θα αποτελεί στο εξής συνεργάτη στοιχήματος της Nascar, έχοντας πετύχει τρεις διαφορετικές συμφωνίες χορηγίας: μία προς μια από τις ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες και τρεις προς συγκεκριμένους αγώνες.

 

Οι νέες χορηγίες της Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Nascar, η οποία περιλαμβάνει αρχικά τη χορηγία της ομάδας Stewart-Haas, με οδηγό των Kevin Harvick. Η Unibet θα αποτελεί στο εξής την επίσημη στοιχηματική ιστοσελίδα της ομάδας Stewart-Haas και θα επωφελείται από την προβολή της, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στα social media.

Παράλληλα, η Unibet θα είναι και ο κύριος χορηγός του αγώνα Xfinity Series στην Indianapolis, καθώς και χορηγός των δύο αγώνων του Nascar Cup στο Indianapolis Motor Speedway και στο Martinsville Speedway. Και σε αυτή την περίπτωση, οι ευκαιρίες προβολής του brand της Unibet είναι πολλές και σημαντικές.

Τις νέες χορηγίες της Unibet, τέλος, σχολίασε ο αντιπρόεδρος του αμερικανικού τμήματος της Kindred (ιδιοκτήτριας της Unibet), Manuel Stan: “Οι λάτρεις των αγώνων ταχύτητας είναι τρομερά παθιασμένοι, όχι μόνο με το άθλημα, αλλά και με τον οδηγό που υποστηρίζουν. Για αυτό το λόγο υπάρχει και η Unibet, να ενισχύει το πάθος των φιλάθλων. Το να συνδέσουμε το όνομά μας με ένα άθλημα που έχει παθιασμένους φιλάθλους είναι ο καλύτερος τρόπος να πούμε την ιστορία μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.