Τη χορηγία της προς την Κατερίνα Νικολαΐδου ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop αποτελεί μία από τις πιο ενεργές ιστοσελίδες του κλάδου στον τομέα των αθλητικών χορηγιών στην ελληνική αγορά και έρχεται για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσει τη φήμη της, προσθέτοντας μια νέα χορηγία στο πρόγραμμα Rise To The Challenge. Η Betshop ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της πρωταθλήτριας της κωπηλασίας Κατερίνας Νικολαΐδου και πως θα τη στηρίξει στην προσπάθειά της να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η νέα χορηγία της Betshop ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες και αποτελεί κομμάτι της πρωτοβουλίας Rise To The Challenge, μέσω της οποίας η ιστοσελίδα στοιχημάτων στηρίζει έμπρακτα νεαρούς Έλληνες αθλητές, προκειμένου να προσηλωθούν στους στόχους τους και να καταφέρουν να διακριθούν.

 

Η νέα χορηγία της Betshop

Η Κατερίνα Νικολαΐδου έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πολλές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Στην κατοχή της έχει 18 πανελλήνια, 11 διεθνή, 5 βαλκανικά, 2 μεσογειακά, 2 πανευρωπαϊκά και 9 παγκόσμια μετάλλια, ενώ έχει στεφθεί και πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης. Παράλληλα έχει κατακτήσει την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στόχος της αυτή την εποχή είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κατά την προσπάθειά της αυτή θα έχει στο πλευρό της την στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop, η οποία αποτελεί πλέον μεγάλο χορηγό της. Η Betshop επεκτείνει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα χορηγιών Rise To The Challenge και συμπεριέλαβε σε αυτό την Κατερίνα Νικολαΐδου, επιθυμώντας να στηρίξει ακόμα περισσότερους αθλητές, προκειμένου να αποδεχθούν τις προκλήσεις και να πετύχουν τους στόχους τους, επικεντρωμένοι αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.