Έως το 2018 χορηγός της TSG Hoffenheim η Tipico

H εταιρία στοιχημάτων Tipico ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα TSG Hoffenheim για τέσσερα ακόμη χρόνια, γεγονός που σημαίνει πως θα παραμείνει συνεργάτης της ομάδας της Bundesliga τουλάχιστον έως και το 2018, καθώς υπάρχει και ρήτρα επέκτασης της συμφωνίας. Η Tipico παραμένει χορηγός της TSG Hoffenheim από το 2010, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία καθιστά την εταιρεία του online στοιχήματος premium συνεργάτη της γερμανικής ομάδας και επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος.

H Tipico καταφέρνει να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Tipico και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.