Σε στοιχηματική διαφήμιση η χειρότερη ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου!

Συνήθως, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες (αλλά και κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να συνδέσει το όνομά της με τον αθλητισμό) αναζητούν τους καλύτερους αθλητές και τις κορυφαίες ομάδες, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στις διαφημίσεις τους. Ωστόσο, μια στοιχηματική ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται νόμιμα στην αγορά της Βραζιλίας επέλεξε για πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής της καμπάνιας μια ομάδα, που στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί η χειρότερη στον κόσμο!

Αναλυτικότερα, στη νέα διαφημιστική καμπάνια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betsson στη Βραζιλία πρωταγωνιστεί η Ίμπις, η βραζιλιάνικη ομάδα που έχει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ επιδόσεων στον κόσμο.

 

Η νέα καμπάνια της Betsson στη Βραζιλία

Η Ίμπις είναι γνωστή στους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο ως η χειρότερη ομάδα στον κόσμο και μέχρι σήμερα δεν αποτελούσε διακαή πόθο των στοιχηματικών ιστοσελίδων που αναζητούσαν συνεργάτες για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Ωστόσο, η Betsson αποφάσισε να στηρίξει σε αυτή τη νέα της καμπάνια, αλλά και να προχωρήσει σε συμφωνία χορηγίας!

Η καμπάνια έχει τίτλο “Ο καθένας μπορεί να παίξει με τους καλύτερους στον κόσμο. Ακόμα και εσύ!” και επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στις υπηρεσίες fantasy sports που προσφέρει η Betsson στα μέλη της ιστοσελίδας της. Η λογική πίσω από τη νέα καμπάνια είναι ότι τα μέλη της μπορούν να παίξουν στο fantasy πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να αποκτήσουν τους καλύτερους παίχτες του κόσμου, αλλά ο τρόπος που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να το προωθήσουν είναι σίγουρα πρωτότυπος.

Οι διαφημίσεις που επικεντρώνονται σε αθλητικές αποτυχίες, πάντως, αποτελούν αρκετά συχνό φαινόμενο τους τελευταίους μήνες. Εκτός από αυτή της Betsson, στην οποία πρωταγωνιστεί η χειρότερη ομάδα στον κόσμο, πρόσφατα ξεκίνησαν να προβάλλονται διαφημίσεις της Nike, στις οποίες κορυφαίοι αθλητές αποτύγχαναν εντυπωσιακά σε αθλήματα που δε γνώριζαν, ενώ και ο Usain Bolt έχασε πανηγυρικά σε αγώνες πινγκ πονγκ, μπάσκετ και άλλα αθλήματα, στη νέα διαφήμιση της Allianz Direct.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.