Επιτυχημένο 7ο Spetses mini Marathon με τη συμβολή της Interwetten

Για μια ακόμη χρονιά, η συνδρομή της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten ήταν καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης του Spetses mini Marathon. Η Interwetten συγκαταλέγεται στους χορηγούς της διοργάνωσης που συγκεντρώνει χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών από 30 διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετέχει και με τη δική της ομάδα στα αγωνίσματα.

Το 7ο Spetses mini Marathon διεξήχθη στις 6-8 Οκτωβρίου στις Σπέτσες, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του ΕΟΤ και αποτελεί ένα πολυβραβευμένο multisport event.

 

Ο χαρακτήρας του 7ου Spetses mini Marathon

Η διοργάνωση διαρκεί τρεις ημέρες και στο πλαίσιό της διεξάγονται δρομικά και κολυμβητικά αγωνίσματα για μικρούς και μεγάλους, όπως οι αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χιλιομέτρων, ο κολυμβητικός διάπλους των Σπετσών, μήκους 3 και 5 χιλιομέτρων, οι παιδικοί αγώνες δρόμου και κολύμβησης και άλλες εκδηλώσεις. Πιο δημοφιλείς αγώνες, από πλευράς συμμετοχών, ήταν του δρόμου των 5 χιλιομέτρων και της κολύμβησης των 3 χιλιομέτρων.

Για πρώτη φορά, τέλος, φέτος ήταν διαθέσιμο και ένα ειδικό app, το οποίο επέτρεπε σε συμμετέχοντες και επισκέπτες να παρακολουθούν μέσω live streaming τους αγώνες ή να ενημερώνονται για τις διαδρομές κάθε αγώνα.

 

Η συνεισφορά της Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten αποτελεί έναν από τους επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης για μια ακόμη χρονιά, ενώ μία από τις ομάδες έφερε και το όνομά της.

Η συγκεκριμένη ομάδα, μάλιστα, κατάφερε και δύο σημαντικές επιτυχίες. Στον αγώνα κολύμβησης 3 χιλιομέτρων τερμάτισε πρώτη η Κατερίνα Γκιώνη της ομάδας Interwetten, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα των 5 χιλιομέτρων τερμάτισε πρώτος ο Νίκος Σημαντήρας της ομάδας της εταιρείας στοιχημάτων.

 

“Τεράστια δικαίωση”

Η ιδρύτρια του Spetses mini Marathon και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, δήλωσε μετά το τέλος της διοργάνωσης: “Αποτελεί τεράστια δικαίωση για τις προσπάθειές μας το γεγονός ότι το Spetses mini Marathon έχει δημιουργήσει ουσιαστικά ένα νέο προϊόν για την ελληνική τουριστική και αθλητική οικονομία, με αφίξεις ακόμη και από τη Νέα Ζηλανδία. Είμαστε διπλά περήφανοι, τόσο λόγω της δημιουργίας ενός νέου καινοτόμου application όσο και της κίνησης ‘Bring a Tree’ για την αναδάσωση του αγαπημένου μας νησιού. Ευχόμαστε να σας δούμε όλους και του χρόνου!”.

Αντίστοιχα, ο δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης, δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι που το νησί μας έχει ταυτιστεί με κάτι τόσο μεγάλο, όσο έχει φτάσει να είναι το Spetses mini Marathon! Κάναμε τα πάντα για να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις όσοι βρέθηκαν αυτό το τριήμερο στις Σπέτσες και τους περιμένουμε όλους του χρόνου, για να ανταποδώσουμε με τη φιλοξενία μας την τιμή που μας κάνουν με τη συμμετοχή τους”.

H Interwetten αποτελεί και μεγάλο χορηγό του Spetsathlon το οποίο πραγματοποιείται αρχές Μαΐου στις Σπέτσες με τεράστια επιτυχία.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη