Χορηγός του Παναθηναϊκού στο futsal η εταιρία στοιχήματος Mybet

H εταιρία στοιχήματος Mybet κάνει το ντεμπούτο της στον τομέα χορηγιών του ελληνικού αθλητισμού και ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ομάδα futsal του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για την ομάδα του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται και φέτος στο δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας, στην οποία η Mybet θα παραμείνει χορηγός έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Η συμφωνία χορηγίας της στοιχηματικής εταιρίας Mybet προς την ομάδα futsal του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει την εμφάνιση του λογοτύπου της στις φανέλες των παιχτών, συντονισμένες καμπάνιες στα social media, αλλά και αποκλειστικές προσφορές για τους οπαδούς της ομάδας.

 

Όραμα για τη διάδοση του αθλήματος και την πρόκριση

Ανακοινώνοντας τη νέα συμφωνία χορηγίας προς τον Παναθηναϊκό, ο υπεύθυνος του τομέα μάρκετινγκ της Mybet δήλωσε: “Στηρίζοντας τις προσπάθειες ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός, ειδικά στα δύσκολα χρόνια που διανύει o Ερασιτέχνης, θέλουμε και εμείς να προσφέρουμε στη διάδοση ενός αθλήματος που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό στην Ευρώπη. Το Futsal φέρνει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες στο χώρο του αθλητισμού και το όραμα των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ Panathinaikos Futsal μας βρίσκει στο πλάι τους, και για τη διάδοση του σπορ, αλλά και για την προσπάθεια διάκρισης του Παναθηναϊκού”.

Από την πλευρά του, ο το μέλος του ΔΣ του Π.Α.Ο Futsal και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πανελλήνιου πρωταθλήματος Σάλας Π.Ε.Π.Σ.Σ., Θεόδωρος Ντάρλας, δήλωσε: “Στο νέο αυτό εγχείρημα που έχει ξεκινήσει φέτος, μέσω της συμμετοχής ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου Σάλας και, δεδομένης της αναβάθμισης των εγχώριων διοργανώσεων, τόσο σε επίπεδο ανδρών αλλά και σε επίπεδο ακαδημιών, που φέρει η συμμετοχή αυτή, δηλώνουν παρών άνθρωποι με μεράκι και όρεξη, έτοιμοι να συνδράμουν στην νέα αυτή προσπάθεια, παρά τις δεδομένες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Η Mybet, ως γνωστή και αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί το βασικό χορηγό της φανέλας με το τριφύλλι. Η επιβράβευση, όμως, ανήκει πολύ περισσότερο στους ανθρώπους της εταιρίας, οι οποίοι είναι αυτοί που αποδεικνύονται μέρα με τη μέρα, με τις προσπάθειές τους και την έμπρακτη συμμετοχή τους αρωγοί του οράματος, των προσπαθειών και των στόχων του Παναθηναϊκού στο χώρο του Futsal. Αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών είναι το άθλημά μας να αποκτά όλο και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές, ανθρώπους όλων των ηλικιών, και στην κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.