Νέα διαφημιστική καμπάνια λάνσαρε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill εξακολουθεί να προβάλει το πιο κοινωνικό της πρόσωπο στις νέες διαφημιστικές καμπάνιες και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της νέας καμπάνιας που κάνει το ντεμπούτο της τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η νέα καμπάνια θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες του Ηνωμένου Βασιλείου (θα ακολουθήσει νέο λανσάρισμα στην Ισπανία) και στα social media της στοιχηματικής εταιρίας.

Η νέα καμπάνια, μάλιστα, δεν επικεντρώνεται στα κέρδη που μπορούν να εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίζουν μέσω της William Hill, αλλά στη συνολική εμπειρία, δείχνοντας φίλους και παρέες να μοιράζονται τα στοιχήματα και τα αποτελέσματά τους.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας

Η νέα διαφημιστική καμπάνια έχει τίτλο “it’s who you play with” και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το ολλανδικό διαφημιστικό πρακτορείο 72andSunny Amsterdam. Στο βίντεο που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της καμπάνιας εμφανίζονται παίχτες του στοιχήματος, που διασκεδάζουν, στέλνοντας τα στοιχήματά τους στους φίλους τους. Στο τέλος της διαφήμισης, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν, αλλά η εμπειρία και η επαφή με την παρέα είναι αυτά που έχουν σημασία.

Η νέα καμπάνια εντάσσεται, τέλος, στο νέο πλάνο μάρκετινγκ που έχει ξεκινήσει η William Hill και δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την προηγούμενη καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πυγμάχος Anthony Joshua και η οποία πρόβαλλε περισσότερο την απόλαυση του στοιχήματος και τη σημασία των ορίων στο παιχνίδι.

Ο Matt Firth, creative director του 72andSunny Amsterdam, τέλος, δήλωσέ για τη νέα καμπάνια: “Η συνεργασία μας με τη William Hill μας έδωσε την ευκαιρία να φέρουμε μια πραγματικά νέα οπτική στην κατηγορία του στοιχήματος. Θέλαμε να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα και να δημιουργήσουμε κάτι, με το οποίο θα μπορούσαν να ταυτιστούν οι θεατές και που θα έδειχνε τις καλύτερες πτυχές του στοιχήματος. Για εμάς αυτό σημαίνει το πώς ένα στοίχημα μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, να ξεκινήσει συζητήσεις και να δημιουργήσει πραγματικές στιγμές σύνδεσης μεταξύ φίλων”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.