Παρατείνεται η χορηγία της 188Bet για τη Liverpool

H αγγλική Liverpool και η εταιρεία online στοιχήματος 188Bet ανανέωσαν τη συμφωνία χορηγίας για δύο ακόμη χρόνια. Η 188Bet θα παραμείνει χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας έως και τη σεζόν 2015-2016 και θα εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της δίνει αυτού του είδους η προβολή. Θα εξακολουθήσει, μάλιστα, να προσφέρει αποκλειστικά στοιχήματα και προσφορές, σε κάθε αγώνα που αφορά στην αγγλική ομάδα.

 

Σε δηλώσεις τους, τέλος, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επέκταση αυτού που περιέγραψαν ως μια επιτυχημένη και συμφέρουσα για όλους συνεργασία.

 

H 188Bet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη