Νέα χορηγία της BetFred στην πυγμαχία

Η BetFred σύναψε μια νέα συμφωνία χορηγίας με τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να υπηρετήσει ως μεγάλος χορηγός της επερχόμενης αναμέτρησης πυγμαχίας ανάμεσα στον Anthony Crolla και τον Jorge Linares. Οι δύο πυγμάχοι θα αναμετρηθούν στις 25 Μαρτίου, στη Manchester Arena, για τον ενοποιημένο τίτλο WBA, WBC Diamond and Ring magazine World Lightweight.

 

Θυμίζουμε πως η εταιρία στοιχήματος BetFred αποτέλεσε τον επίσημο χορηγό και του προηγούμενου αγώνα ανάμεσα στους δύο πυγμάχους, ο οποίος διεξήχθη στον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον Linares να αναδεικνύεται νικητής. Ο Fred Done, ιδιοκτήτης της BetFred, δήλωσε μάλιστα πως, μετά τον καταπληκτικό πρώτο αγώνα, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ως προς τη συμφωνία για τη χορηγία και προς τον δεύτερο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.