Επεκτείνει τις χορηγίες της στον ιππόδρομο η William Hill

H εταιρία στοιχημάτων William Hill υπέγραψε συμφωνία χορηγίας του βελτιωμένου Grade 3 Imperial Cup, το οποίο θα ονομάζεται πλέον Grade 3 William Hill Imperial Cup. Πρόκειται για αγώνα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Jockey Club London Region και θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου, στο Sandown Park του Λονδίνου. Η εταιρεία, μάλιστα, ανακοίνωσε ένα μπόνους έπαθλο 100.000 λιρών (το οποίο προστίθεται στο έπαθλο των 70.000 λιρών), στην περίπτωση που ο νικητής του αγώνα κερδίσει σε έναν αγώνα του Cheltenham Festival, το οποίο διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα.

 

Η William Hill είναι ήδη χορηγός σε άλλες διοργανώσεις του Jockey Club London Region, όπως το William Hill Winter Festival που διοργανώνεται κάθε Δεκέμβριο στο Kempton Park.

Η Wiiliam Hill είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ άλλα και ξεχωριστή ενότητα τάβλι.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη