Χορηγός του ConIFA η Nordicbet

H Nordicbet θα είναι ο χορηγός του φετινού τουρνουά ποδοσφαίρου ConIFA, το οποίο διεξάγεται στο Ostersund της Σουηδίας, στις 1-8 Ιουνίου. Πρόκειται για το τουρνουά ποδοσφαίρου που συμπεριλαμβάνει τις εθνικές εκείνες ομάδες (χωρών ή μειονοτήτων) που δε βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της FIFA, όπως αυτές της Λαπωνίας, της Ζανζιβάρης, του Κεμπέκ και του Νταρφούρ, και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

Η εταιρία στοιχημάτων Nordicbet, μάλιστα, αποτελεί και χορηγό της ομάδας της Λαπωνίας, ενώ δημιούργησε και το θέμα #Newheroes στο Twitter, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν νέα και εξελίξεις, με δηλώσεις και σχόλια των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των φιλάθλων. Tέλος, θα προσφέρει στην ιστοσελίδα της αγορές στοιχήματος στους αγώνες του τουρνουά.

 

Η Nordicbet δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργείας.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.