Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ είναι η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop έχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των αθλητικών χορηγιών στη χώρα μας και απέδειξε για μια ακόμα φορά τη δέσμευσή της προς τον ελληνικό αθλητισμό, μέσω μιας νέας χορηγίας. Η νέα χορηγία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ.

Αναλυτικότερα, η Betshop θα είναι ο μεγάλος χορηγός του ΟΦΗ για την τρέχουσα σεζόν και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

 

Η ανακοίνωση για τη νέα χορηγία

Ήδη οι υπεύθυνοι της ομάδας του ΟΦΗ έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση της νέας χορηγίας. Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τη δημοφιλή στοιχηματική σελίδα Betshop.gr, που θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας για τη σεζόν 2020/21, στηρίζοντας τις αγωνιστικές της προσπάθειες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η φιλοσοφία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συνάδει απόλυτα με αυτή του Betshop.gr, έχοντας ως επίκεντρο της συνεργασίας το σεβασμό στο άθλημα και τη χαρά του αθλητικού παιχνιδιού.

Σε μια περίοδο που αποτελεί ορόσημο για τη νεότερη ιστορία της ομάδας και την αλλαγή σελίδας που επιχειρεί, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποκτά ως ‘σύμμαχο’ ένα νέο χορηγό, που προτάσσει τη συλλογική προσπάθεια και μέσω των χορηγικών δράσεων προωθεί το ταλέντο και την ομαδικότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.

Στις δοκιμασίες που έχουμε μπροστά μας, πορευόμαστε από κοινού με αισιοδοξία και δύναμη για το μονοπάτι που μας περιμένει.

Το Betshop.gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και παίρνει δύναμη απ’ όλη την Κρήτη!”

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.