Χορηγός του Πανιώνιου ο Stoiximan

Ο Stoiximan, μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, έχει σημαντικές σχέσεις με τον ελληνικό αθλητισμό, μέσω χορηγιών του στο ποδόσφαιρο, μα και σε άλλα αθλήματα. Στις χορηγίες αυτές έρχεται πλέον να προστεθεί και μία νέα: αυτή προς την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανιώνιου.

 

Η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία χορηγίας, η οποία καθιστά τον Stoiximan Μεγάλο Χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιώνιου, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ήδη, μάλιστα, η χορηγία εγκαινιάστηκε, στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Στο πλαίσιο της χορηγίας, μάλιστα, οι φανέλες των παιχτών του Πανιώνιου έφεραν το λογότυπο του Stoiximan.

 

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ του Stoiximan, ανέφερε σχετικά με τη νέα χορηγία: "Για τη Stoiximan αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είναι μεγάλος χορηγός ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που για περισσότερα από 120 χρόνια προσφέρει στην ελληνική νεολαία και στον αθλητισμό. Ταυτόχρονα, φιλοδοξούμε να συνδράμουμε και στην κοινωνική δράση του ιστορικού αυτού συλλόγου, μέσα από σειρά δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό αποτελεί προτεραιότητα τόσο για εμάς στην Stoiximan, όσο και για τον Πανιώνιο".

 

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την Stoiximan στην οικογένεια του Πανιωνίου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία και ευελπιστούμε ότι, μέσα από αυτή την κοινή πορεία, θα δώσουμε περισσότερη αξία τόσο στις αγωνιστικές μας επιδόσεις όσο και στο κοινωνικό μας έργο που αποτελεί συστατικό στοιχείο της ιστορίας του Πανιωνίου".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.