Χορηγός στο World Darts Championship η William Hill

H εταιρία στοιχήμαοτς William Hill είναι η νέα χορηγός του World Darts Championship (του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα βελάκια), αντικαθιστώντας την ανταγωνίστριά της, Ladbrokes. H William Hill προχώρησε σε συμφωνία με τη διοργανώτρια Αρχή, την Professional Darts Corporation και θα αποτελεί το χορηγό της κορυφαίας διοργάνωσης για τα δύο επόμενα χρόνια. Η εν λόγω συμφωνία προσθέτει το όνομα William Hill μπροστά από το World Darts Championship, καθώς και ένα επταψήφιο ποσό στα ταμεία των διοργανωτών. Πρόκειται για τη δεύτερη χορηγία της William Hill στο συγκεκριμένο άθλημα, μετά τη διετία 2011-2013, κατά την οποία αποτέλεσε σπόνσορα του Grand Slam of Darts.

H WiiliamHill είναι από τις παλιές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει άδεια νόμιμης λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.