Νέα χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes στα βελάκια

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τα βελάκια, ένα από τα πιο ανερχόμενα αθλήματα στον κόσμο του στοιχήματος. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας επιβεβαίωσαν μια νέα συνεργασία με την PDC, διοργανώτρια των κορυφαίων τουρνουά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την οποία συνεργάζονται ήδη εδώ και χρόνια.

Χάρη στη νέα χορηγία, η Ladbrokes επεκτείνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στο άθλημα, αφού έχει αναλάβει να στηρίξει μια σειρά από τουρνουά που θα διοργανώσει η PDC στο μέλλον.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας χορηγίας

Η νέα συμφωνία χορηγίας αφορά σε μια σειρά από τουρνουά της PDC στα βελάκια, με προεξέχοντα τα Masters και UK Open του 2019. Χάρη στη νέα χορηγία, το λογότυπο της Ladbrokes θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στους χώρους του τουρνουά, ενώ παράλληλα θα φτάσει σε χιλιάδες σπίτια, χάρη στις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις που καλύπτουν τις αναμετρήσεις των κορυφαίων παιχτών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο, η νέα συμφωνία περιλαμβάνει και τουρνουά μικρότερου βεληνεκούς, που ξεκινούν άμεσα. Για παράδειγμα, ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει Players Championship Finals (που μετονομάζεται σε Ladbrokes Players Championship Finals), το οποίο θα έχει επίσης τηλεοπτική κάλυψη.

Όσον αφορά στο σύνολο των χορηγιών, τέλος, αυτές θα μοιραστούν ανάμεσα σε Ladbrokes και Coral (το άλλο μισό της Ladbrokes Coral), με κάθε στοιχηματική εταιρία να αναλαμβάνει διαφορετικές διοργανώσεις.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.