Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα


Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούσαν πριν από χρόνια στην ελληνική αγορά μέσω του διαδικτύου, έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους και πλέον τις υπηρεσίες τους προσφέρουν μόνο οι νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων που διαθέτουν άδεια από το ελληνικό κράτος. Μετά από πολλά χρόνια, το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ έχει πάψει και επίσημα να υφίσταται και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να διαλέξουν τον μπουκμεϊκερ της αρεσκείας τους. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες από τη μεριά τους, για να γίνουν κάτοχοι άδειας προκειμένου να εξυπηρετούν παίκτες από την Ελλάδα, λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους που θεσπίστηκαν από την ελληνική Βουλή και πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό κράτος.

Πολλές εταιρίες στοιχημάτων δεν έκριναν σκόπιμο να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα και αποχαιρέτησαν την Ελλάδα και τους επισκέπτες από την εν λόγω χώρα. Μερικές μπήκαν στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. και πλέον η πρόσβαση σε αυτές από την Ελλάδα είναι σχεδόν αδύνατη ενώ άλλες σταμάτησαν να δέχονται νέους πελάτες που διαμένουν στη χώρα. Φυσικά, υπάρχουν και αρκετές στοιχηματικές εταιρείες που είναι καθόλα νόμιμες, έλαβαν την άδεια λειτουργίας για νόμιμα site στοιχήματος στην Ελλάδα και συνεχίζουν να προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στους παίκτες.

Εκείνος, λοιπόν, που θα θελήσει να παίξει στοίχημα online, έχει στη διάθεσή του αρκετές επιλογές από νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που κατέχουν άδεια και λειτουργούν απολύτως νόμιμα. Φυσικά, η μεγάλη φορολόγησή τους επέφερε και ελαφρά μείωση στα κέρδη των παικτών, αφού εκτός από την παρακράτηση ενός μικρού ποσού από τις καταθέσεις (στο οποίο προβαίνουν αρκετές στοιχηματικές), πολλές φορολογούν και τα καθαρά κέρδη των στοιχημάτων.

Στο bookieplanet θα βρείτε ασφαλείς και αξιόπιστες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος με αξιολογήσεις, αναλυτικές πληροφορίες για αυτές καθώς και για ανταμοιβές που προσφέρουν για στοίχημα online και όχι μόνο. Ανοίξαμε λογαριασμούς και τις δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες. Παρακάτω γίνεται μία μικρή ανάλυση των στοιχηματικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, καθώς και της ποικιλίας των αθλημάτων, αλλά και των υπολοίπων επιλογών που παρέχουν στους επισκέπτες τους.