Νέα χορηγία της Unibet στα βελάκια

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε πως θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό του τουρνουά PDC Champions League Darts στα βελάκια, το οποίο θα διεξαχθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο στο Cardiff της Αγγλίας. Το συγκεκριμένο τουρνουά της PDC, μάλιστα, θα είναι το πρώτο που θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC, γεγονός που του παρέχει μια ιστορική ιδιότητα.

 

Χάρη στη συμφωνία χορηγίας που πραγματοποιήθηκε με τη Unibet, λοιπόν, το τουρνουά θα ονομάζεται πλέον The Unibet Champions League και σε αυτό θα συμμετάσχουν οι οχτώ κορυφαίοι παίχτες του κόσμου. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη ζωντανή μετάδοση του BBC, αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον – όχι μόνο από πλευράς των λάτρεων του παιχνιδιού, αλλά και από πλευράς περιστασιακών τηλεθεατών. Αυτό σημαίνει ότι η Unibet εξασφάλισε την ευκαιρία προβολής της σε εκατομμύρια μάτια ανά τον κόσμο.

 

Η συγκεκριμένη χορηγία δεν είναι πρώτη στον τομέα αυτό για τη Unibet. Η εταιρεία του online στοιχήματος, άλλωστε, είναι ήδη χορηγός των European Championship και Masters, καθώς και του Unibet World Grand Prix, το οποίο διεξάγεται τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Ο Chris Watson, διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της Unibet Αγγλίας, δήλωσε σχετικά: «Το Unibet Champions League Darts αναμένεται να αποτελέσει ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός για την PDC και η εκτεταμένη κάλυψη από πλευράς BBC θα επιτρέψει στη Unibet να προβληθεί σε ένα μεγάλο κοινό παθιασμένων φιλάθλων. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε ως χορηγοί σε ένα τόσο θεαματικό γεγονός, ώστε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επεκτείνουμε την υποστήριξή μας προς την PDC».

 

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου,λειτουργεί σε παραπάνω από 150 χώρες χωρίς η Ελλάδα να συγκαταλέγεται σε αυτές μιας και η εταιρία δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.